1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. İTÜ Gemi İnşaatı mezunları buluşuyor
İTÜ Gemi İnşaatı mezunları buluşuyor

İTÜ Gemi İnşaatı mezunları buluşuyor

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi mezunları, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Mezunları Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte buluşuyor.

A+A-

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Mezunları Derneği düzenlenen etkinlikler, programlar ve planlanan özel günler ile her geçen zaman diliminde daha da büyümeye devam ediyor. Sektörde öncü bir dernek olarak tüm mezun ve öğrencilere yol gösterici olma hedefinde emin adımlar ile ilerleyen derneğin bu doğrultuda organize ettiği geneleksel mezunlargününe kısa bir zaman kaldı.Geçen senelerde gerçekleşen mezunlar günü etkinliklerinde birçok mezun fakültede tekrar bir araya gelip anılarını yâd etmişlerdi. 

Tüm İTÜ Gemi İnşaatı Deniz Bilimleri Fakültesi mezunları ve İTÜ Makine Fakültesi Gemi Mühendisliği Mezunları aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte davetli olduğu etkinlik, 15 Mayıs Pazar günü saat 12:00'da İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakülte'sinde gerçekleştirilecek aynı zamanda bu sene ilk defa internetten canlı olarak izlenecebilecek olan etkinliğin programı ise şöyle olacak;

- İTÜ-GİMDER Açılış konuşması

- Nostalji Dersi: Prof. Dr. Yük. Müh. Aydın Şalcı

- İTÜ-GİMDER Onur Ödülleri takdimi

- Mezunlar Günü Yemeği

- Müzik Dinletisi

itumezunafis.png

ViraHaber.com

Bu haber toplam 7539 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.