1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. İTÜ-GİMDER, IMO Genel Sekreteri ile bir araya geldi
İTÜ-GİMDER, IMO Genel Sekreteri ile bir araya geldi

İTÜ-GİMDER, IMO Genel Sekreteri ile bir araya geldi

“Denizcilik, Dünya için vazgeçilmezdir!” teması ile sektörün tüm bileşenlerini bir araya getiren etkinlikte İTÜ-GİMDER® de yerini aldı.

A+A-

Uluslararası Denizcilik Örgütü’nün (IMO) her sene başka bir ülkede gerçekleştirilen Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliği; bu sene Türkiye ev sahipliğinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından 4-6 Kasım 2016 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Seminerin ilk gününde “Türk Denizcilik Tarihi” konusunun sunumu ve “Deniz, insan yaşamı için neden vazgeçilmezdir?” sorusunun uzman konuşmacılar tarafından irdelenmesi ile gerçekleştirildi.

Lim'e "İTÜ-GİMDER" çalışmalarıyla ilgili bilgi verildi

İTÜ-GİMDER® temsilcileri, IMO Genel Sekreteri Kitack Lim ile temas sağlayarak kendisine İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi mezunlarının Türk ve Dünya denizciliğine ve gemi inşaat sektörüne yapmış olduğu katkılar ve derneğin bütünleştirici rolü konusunda ayrıntılı bilgi verdi.

Rektör ile fikir alışverişi yapıldı

İTÜ-GİMDER® temsilcileri Dünya Denizcilik Üniversitesi Rektörü Dr. Cleopatra Doumbia-Henry ile de temasta bulundu. WMU Rektörü ile gelecekte gerçekleştirilebilecek ortak projeler ile ilgili fikir alışverişi yapılması kararlaştırıldı.

Seminerin ikinci günü “Denizciliğin Riskleri ve Kriz Yönetimi” ve “Dünya Denizcilik endüstrisinde Adil Rekabet” konuları ile devam etti.

İTÜ-GİMDER® her zaman olduğu gibi İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Mezunları’nın ismini, vizyonu doğrultusunda yeni alanlara taşımaya devam etti.

imo-etkinligine-gimderde-katildi.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2558 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.