1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Jazz rüzgarı Çeşme Marina’ya taşındı
Jazz rüzgarı Çeşme Marina’ya taşındı

Jazz rüzgarı Çeşme Marina’ya taşındı

İlki 2011 yılında Ekim ayında Alaçatı’da yapılan ve 2012 yazında Alaçatı ile Bodrum’da aynı anda süren, Türk caz dünyasına yıllarca emek vermiş solist ve enstrümantalistlerin bulunduğu Jazz Rüzgarı 2014’te de Çeşme Marina’da esmeye devam ediyor.

A+A-

 İlki 2011 yılında Ekim ayında Alaçatı’da yapılan ve 2012 yazında Alaçatı ile Bodrum’da aynı anda süren,  Türk caz dünyasına yıllarca emek vermiş solist ve enstrümantalistlerin bulunduğu Jazz Rüzgarı 2014’te de Çeşme Marina’da esmeye devam ediyor. 
  
Çeşme’nin marka tanıtımında çok büyük katkı sağlayan aylar devam eden festival bu yılda Çeşme Marina’da caz severlere keyifli anlar geçirtecek.  5 Nisan – 7 Haziran 2014 tarihleri arasında planlanan ve müzik koordinatörlüğünü Ayhan Öztoplu’nun üstlendiği  Jazz Rüzgarı programı Ayşe Gencer&İlham Gencer ile başlayacak.

 

Festivalin gerçekleşmesinde çok büyük katkısı olan 15 Eylül Kıraathanesi sahibi ve Jazz Rüzgarı’nın organizatörü Buğra Özçetin her yıl üzerine katarak geliştirdikleri festivale gelen tepkilerden çok fazla memnun olduklarını ortaya koyarak “Caz müziğini seven vatandaşlar kış sezonu olmasına karşın konserlere yoğun ilgi gösteriyorlar. Biz de her yıl konserlerin mekanlarından festival programına kadar her mevzuda her yıl üzerine yenilikler eklemeye çalışıyoruz. Bu sene da festivali Çeşme Marina’ya taşıyarak daha fazla sanatseverle buluşmayı hedefliyoruz” diye belirtti.

 

Konserlerde; Ayşe&İlham Gencer, Bülent Ortaçgil, Elif Çağlar&Kerem Görsev Trio, Ayça Gündüz- Latin Jazz Project, İmer Demirer&Neşet Ruacan, Erkan Oğur, Okay Temiz, All Star Jazz Band & Sibel Köse, Kürşat Başar Orkestrası caz severlere buluşacak. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1191 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.