1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kabataş iskelesi için son tarih belli oldu
Kabataş iskelesi için son tarih belli oldu

Kabataş iskelesi için son tarih belli oldu

Kabataş Martı Projesi’nin inşaatı nedeniyle Kabataş İskelesi’nin 28 Temmuz’da deniz trafiğine kapatılması önce 4 Ağustos'a, ardından da 10 Ağustos tarihine ertelendi.

A+A-

Kabataş iskeleleri 10 Ağustos saat 00:00'a kadar hizmet vermeye devam edecek. Kabataş vapur iskelelerinin deniz trafiğine kapatılma tarihi 10 Ağustos akşamı saat 00:00'a ertelendi.

Kabataş sahilinde deniz, raylı sistem ve karayolu taşımacılığını entegre edecek modern bir transfer merkezi yapılacak. Trafik yeraltına alınarak sahil boyunca kesintisiz yaya akışı sağlanacak. Bu çalışma nedeniyle Kabataş vapur iskeleleri yaklaşık iki yıl deniz trafiğine kapatılacak.

Tramvay ve Füniküler sistemleri bir süre daha çalışmaya devam edecek. Vatandaşların Taksim, Eminönü, Beşiktaş bölgelerine ulaşımını sağlamak amacıyla ring seferleri başlatılacak. Ayrıca bölgeden geçen otobüs sayıları arttırılacak.

Bu süre boyunca aşağıda belirtilen iskeleler kullanılacak;

Şehir Hatları A.Ş.

Kadıköy-Kabataş, Kabataş- Adalar ve Uğramalı Boğaz Hattı seferlerinin Kabataş iskelesi yerine, Şehir Hatlarının kullandığı Beşiktaş ve Eminönü iskelelerinden.

İDO A.Ş.

Kadıköy-Kabataş, Kabataş- Adalar seferlerinin Kabataş iskelesi yerine, İDO’nun kullandığı Beşiktaş ve Yenikapı iskelelerinden.

Dentur Avrasya Kooperatifine bağlı işletmeciler

Kabataş-Üsküdar seferlerinin Kabataş iskelesi yerine, Dentur Avrasya’nın kullandığı Beşiktaş iskelesinden.
ViraHaber.com

Bu haber toplam 4336 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum