1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Kamulaştırma noktasında yetkili değiliz"
"Kamulaştırma noktasında yetkili değiliz"

"Kamulaştırma noktasında yetkili değiliz"

Yalova Çiftlikköy'de kurulacak olan Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi hakkında kamulaştırma çalışmaları için görüşü sorulan Yalova İl Genel Meclisi, kamulaştırma hususunda yetkili olmadıklarını açıkladı.

A+A-

Kamulaştırmaya da ödenecek  rakamlara da her zaman hazırlıklı olduklarını, parasal sorun yaşamadıklarını söyleyen GİOSB Mütevelli Heyet Başkanı Özdemir Ataseven, “Bu projenin biran evvel hayata geçirilmesini biz de sabırsızlıkla bekliyoruz. Kamulaştırma ile ilgili yapılacak olan çalışma yasalarla da belirlenmiştir.  Müracaatlarımız sayın valimizdedir. İl Genel Meclisi zaten ortağımız değildir, yetki valimizdedir.  Parasal sorunumuz yok, işlemler yasal ilerliyor daha ne bekleniyor anlamakta güçlük çekiyoruz” dedi.

Yatırımcıların, müteşebbislerin önlerinin tıkandığını, zorluk çıkarıldığını söyleyen vatandaşlar “Bir takım siyasetçilerin, yetkili pozisyondaki şahısların özellikle Çiftlikköy bölgesinde emlakçılık yaptıklarını,  yatırımcı ile parasal oyunlar oynadıklarını, arazilerin kendilerinden alınmadığı takdirde engeller çıkarıldığı yolunda duyumlar alıyoruz. Bu danışıklı dövüş hemen hemen her siyasi partide var. Biz gerçek anlamda yatırımcıların gelip, iş yapmasını istiyoruz. Belediyeler, meclisler ne güne duruyor, niçin kuruldu? Tuzu kuru siyasetçiler gölge etmesin’ diye konuştular.

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1269 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.