1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kanalda koltuk sefası
Kanalda koltuk sefası

Kanalda koltuk sefası

Adana'da yol kenarında buldukları koltuklara oturup sulama kanalında yüzerek serinlemeye çalışan 3 genç görenleri şaşırttı.

A+A-

Türkiye'nin dört bir yanında etkisini gösteren kavurucu yaz sıcaklarının en etkili olduğu bölgelerden biri olan Adana'da, vatandaşlar çeşitli yollarla serinlemeye çalışıyor.
Özellikle gençler, tehlikeli olmasına rağmen öğle saatlerinde sulama kanallarına yüzerek hissettikleri sıcağın etkisini azaltmaya çalışıyor. 2000 Evler Mahallesi Mavi Bulvar kenarında geçen Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalında, kumaş kaplı içinde sünger olan koltuğa oturup yüzen 3 genç de görenleri şaşkına çevirdi.
Su yüzeyindeki koltuğa sere serpe yaslanıp hem güneşlenen hem de yüzen gençler, akıntıyla birlikte giderek suyun keyfini çıkardı. Gençler, zaman zaman oturdukları koltukta ayak ayak üstüne attı, zaman zaman da uzanarak güneşlendi. Koltukla yüzmenin çok zevkli olduğunu belirten gençler, "Serinlemek için buraya gelmiştik. Yol kenarında koltukları görünce kanala atıp, onların üzerinde yüzmeye çalıştık. Koltuklarla yüzmesi çok rahat, çok zevkli oluyor" dedi.

Bu haber toplam 733 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.