1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Kar ne zaman gelecek? İstanbul'a kar yağıyor
Kar ne zaman gelecek? İstanbul'a kar yağıyor

Kar ne zaman gelecek? İstanbul'a kar yağıyor

İstanbul'da kar yağışı başladı! Kar ne zaman yağacak? İstanbul hava durumu, İstanbul'a kar yağdı mı? Kar yağışı ne zaman başlayacak? İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Kar yağışı hakkında tüm yanıtlar Vira Haber'de.

A+A-

Kar ne zaman başlayacak? İstanbul’da bugün kar yağacak mı?

Soğuk ve yağışlı hava yurdu etkisi altına alırken, özellikle İstanbul'da hava nasıl olacak sorusu merak konusu oldu çünkü kar yağışı özellikle İstanbul'da trafiği olumsuz etkiliyor.

Peki İstanbul'da kar yağışı ne zaman başlayacak? Kar hangi şehirleri etkileyecek? Ankara'da kar yağacak mı? İşte yurda giriş yapan yağışlı ve soğuk hava hakkında tüm ayrıntılar, sizin için uzunca hazırlanan bu haberimizde yer alıyor.

istanbul-kar-yagisi.jpg

İstanbul'a kar ne zaman yağacak?

İstanbul'da yaşayan insanların son zamanlarda en çok merak ettiği tek bir soru; "İstanbul'a kar hangi gün yağacak"!

İstanbul için kar uyarısı

Kar yağışını bekleyen İstanbul'da yaşayan insanlar, internet üzerinde, kar ne zaman yağar? İstanbul'a kar ne zaman yağar? Kar hangi gün yağacak? Kar uyarısı meteoroloji, meteorolojiden kar uyarısı ve istanbul kar yağışı hakkında birçok arama yaptı.

Meteoroloji'den sondakika İstanbul için kar uyarısı

Meteoroloji yetkilileri uyardı. İstanbul hava durumu nasıl olacak? Kar İstanbul'a ne zaman gelecek?

İstanbul'a kar hangi gün yağacak?

İstanbul hava durumu tahminleri ve hava durumunu ayrıntılarıyla 5 günlük grafiklerle haberimizde. Meteoroloji'nin İstanbul hava durumu tahminine göre yarından sonra kar var!

Son dakika haberine göre, İstanbul'da kar yağışı yarın kendini sulu kar olarak göstermeye başlayacak. Sıcaklıkların 4 ila 6 derece arasında düşmesi bekleniyor. Yarın yani 13 Aralık 2016 Salı günü beklenen en düşük sıcaklık 5 en yüksek sıcaklık ise 8 derece olacak.

istanbul-kar-yagisi-001.jpg

Yarın okullar tatil mi? 14 Aralık Çarşamba okullar tatil mi? Hangi okullar tatil? Kar yağışı için tatil edilen okullar ve  MEB son dakika kar tatili kararı!

KAR TATİLİ VAR MI? KAR YÜZÜNDEN TATİL EDİLEN OKULLAR!

İstanbul'da kar yağışının bekleneceğinin açıklanmasının ardından öğrenciler gözünü Valilikten gelecek son dakika açıklamasına dikti. Fakat şuan için kar tatili haberi gelmiş değil, eğer okullar tatil edilirse haberimizden açıklamayı öğrenebilirsiniz.

Son dakika kar tatili olan iller

Artvin'de kar nedeniyle okullar tatil

Artvin'in, Yusufeli ve Şavşat ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime yarın ara verildi.

Alınan bilgiye göre, kar yağışının aralıklarla etkisini sürdürdüğü Yusufeli ve Şavşat ilçelerinde 12 Aralık Pazartesi eğitim ve öğretime ara verildiği öğrenildi.

Gümüşhane kar tatili

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde, etkili olan kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim gören öğrenciler 1 gün izinli sayılacak.

Gümüşhane Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, meteorolojik verilere dayalı olarak Torul ilçesinde taşıma yoluyla eğitime erişimini sağlayan ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim öğrencilerinin 12 Aralık Pazartesi günü izinli sayılmalarının uygun görüldüğü bildirildi.

istanbul-kar-manzarasi.jpg

BOLU'DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI

TEM otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde kar  yağışı etkili oluyor.

Gece saatlerinde başlayan yağmur, sabah yerini kar yağışına bıraktı.  D-100 karayolunun Karanlıkdere, Bıçkıyanı, Bakacak ve Sarıçökek, TEM otoyolunun  da Bolu Dağı Tüneli ve viyadükler mevkilerinde etkili olan kar yağışı sürülere  zor anlar yaşatıyor.

Trafik ekipleri, sürücüleri yakın takip ve aşırı hız konusunda  uyarırken karayolları ekipleri tuzlama çalışmalarına başladı.

İstanbul (İBB) 7 Bin personel ile  kışa hazır!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kışın olumsuz etkisine karşı anında, hızlı ve etkin çözüm için hazırlıklarını tamamladı. 7 bin personel, bin 347 araç ve 204 müdahale istasyonu ile kışa hazır olduğunu da sosyal medyadan duyurdu.istanbulkar.jpg

Meteorolojiden İstanbul ve bazı illere kar uyarısı

Türkiye genelinin parçalı çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Akdeniz ve Ege kıyı kesimleri ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı olmak üzere Doğu Akdeniz, Batı ve Doğu Karadeniz, Güneydoğu Anadolu ile Kayseri, Sivas, Ordu, Tokat, Sakarya, Balıkesir, Bursa, Yalova, Erzurum, Ağrı, Muş, Ardahan, Bitlis ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli ve yoğun kar yağışlı olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün İstanbul için yaptığı kar yağışı uyarısı: 

“İstanbul’da bugün (12.12.2016 Pazartesi) yağmur şeklinde başlayacak yağışın (13.12.2016 bugün) öğle saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar şekline döneceği ve Çarşamba günü sabah saatlerine kadar kuvvetli kuzeyli rüzgarlarla birlikte aralıklı kar sağanakları şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor.

istanbulkaryagisi.jpg

Kar yüzünden trafiğe kapalı yollar

Kıyılarda ciddi bir örtü yapması beklenmiyor, ancak kentin kuzey ve yüksek kesimlerinde yer yer 5 cm’ye kadar örtü yapabileceği bekleniyor. Kar yağışından ötürü meydana gelebilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, buzlanma, don olayı ve kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Alınan kapasite azaltma kararı nedeniyle Atatürk Havalimanı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Baş Müdürü Timur Alp Bayrak yazılı bir açıklama yaptı.

ataturk-havalimani-kar.jpg

Bugün saat 15.00 ile 06.00 arasında kapasite azaltmasının olacağını açıklayan Bayrak, "Yurdun belirli bölgelerinde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle 13.12.2016 saat 15.00 ile 14.12.2016 günü 06.00 saatleri arasında Atatürk Havalimanı çıkışlı uçuşlar yüzde 5 oranında azaltılacaktır. Yolcularımızın bilet aldıkları şirketlerin internet sitelerinden uçuşlarını takip etmeleri tavsiye olunur" dedi.

DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü’nden yapılan kar yağışı hakkındaki açıklama ise şöyle:

"Yurdun belirli bölgelerinde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle, 13.12.2016 günü saat 15.00 ile 14.12.2016 günü 06.00 saatleri arasında, Atatürk Havalimanı çıkışlı uçuşlar yüzde 5 oranında azaltılacaktır. Yolcularımızın, bilet aldıkları şirketlerin internet sitelerinden uçuşlarını takip etmeleri tavsiye olunur." denildi.

istanbul-kar.jpg

Uludağ'da kar tatili! Uludağ tatili

Uludağ kayak merkezleri, Uludağ otelleri, uludağ tatil yerleri, uludağ tatil fiyatları ve uludağ kar tatili hakkınde tüm ayrıntılar bu satırlarda.

Meteoroloji yetkilileri, Uludağ'da 5 gün daha kar ve karla karışık yağmur beklendiğini bildirdi.Bölgedeki otel işletmecileri, yağışın böyle devam etmesi halinde sezonun erken açılabileceğini belirterek, bu sezondan umutlu olduklarını söyledi.

2017 Yılbaşı hava durumu ve 2017 Yılbaşı kar yağacak mı

İşte 2017 yılbaşı kutlamaları, 2017 yılbaşı programları ve 2017 yılbaşı konserleri. 2017 yılbaşı otelleri ve 2017 yılbaşı sanatçı programları, yılbaşı turları 2017 hakkında ve konser takvimi detayları haberimizde.

istanbul-karli-hava.jpg

İşte İstanbul başta olmak üzere Türkiye'deki diğer illerde yapılacak olan yeni yıl etkinlikleri, yeni yıl otel etkinlikleri, yılbaşı programlarının ayrıntılı listesi;

2017 YILBAŞI HEDİYE SEÇİMİ

Günlük hayatta ihtiyacımız olan ve fazlasının gereksiz olarak tanımlanmayacağı her şey hediye olarak değer taşır.

Atkı, bere, eldiven, şal, kravat, fular, şemsiye, bir çift inci küpe gibi günlük hayatımızın vazgeçilmez aksesuarları yılbaşı için iyi birer hediye alternatifidir. Hem ekonomik hem de fonksiyonel olan bu seçenekleri sevdikleriniz için değerlendirebilirsiniz.son-dakika-kar-yagisi.jpg

YILBAŞINDA SEVGİLİYE HEDİYE 2017

Cüzdan, portföy, çanta, kemer gibi aksesuarlar biraz daha maliyetli seçenekler olup eğer hazırladığınız bütçenizi zorlamıyorsa değerlendirebileceğiniz alternatiflerdendir.

İşte 2017 İstanbul otelleri yılbaşı programları;

İstanbul'a kar ne zaman yağacak?

Arena Hotel 2017 yılbaşı programı, Armada Hotel 2017 yılbaşı programı , Antik Otel 2017 yılbaşı programı, Bentley Hotel 2017 yılbaşı programı, BW Plus The President Hotel 2017 yılbaşı programı, Ceylan InterContinental 2017 yılbaşı programı, Conrad Hotel Istanbul 2017 yılbaşı programı, Crowne Plaza İstanbul Asia 2017 yılbaşı programı, Çırağan Sarayı 2017 yılbaşı programı, Elite World Istanbul Hotel 2017 yılbaşı programı, Four Seasons Hotel Bosphorus 2017 yılbaşı programı, Four Seasons Hotel Sultanahmet 2017 yılbaşı programı ve detayları yakın zamanda haberimizde olacaktır.

2017 sanatçı yılbaşı programları listesi;

Ünlüler 2017 yılbaşında nerede sahne alacak? Ünlüler 2017 yılbaşında hangi mekanda? İşte 2017 yılbaşı kutlamaları...

2017 yılbaşı tatili

2017 yılbaşında ne almalı? 2017 yılbaşı için alışveriş tüyoları neler? 2017 yılbaşı için neler alabiliriz? 2017 yılbaşı için trenler neler? 2017 yılbaşı için alışveriş trendleri neler? İşte 2017 yılbaşına dair merak ettiğiniz her şey...

karyagisi.jpg

2017 Yılbaşı programları ve 2017 yılbaşı konserleri

Tarkan 2017 yılbaşı programı, Murat Boz 2017 yılbaşı programı, Hadise 2017 yılbaşı programı, Ajda Pekkan 2017 yılbaşı programı, Ece Seçkin 2017 yılbaşı programı, Kerimcan Durmaz 2017 yılbaşı programı, Serdar Ortaç 2017 yılbaşı programı, Ebru Gündeş 2017 yılbaşı programı, Petek Dinçöz 2017 yılbaşı programı, Mustafa Sandal 2017 yılbaşı programı, Derya Uluğ 2017 yılbaşı programı, Aleyna Tilki 2017 yılbaşı programı, İrem Derici 2017 yılbaşı programı, Sinan Akçıl 2017 yılbaşı programı, Hande Yener 2017 yılbaşı programı, Sibel Can 2017 yılbaşı programı, Koray Avcı 2017 yılbaşı programı, Serkan Kaya 2017 yılbaşı programı, İdo Tatlıses 2017 yılbaşı programı, Murat Dalkılıç 2017 yılbaşı programı, Ziynet Sali 2017 yılbaşı programı, Yalın 2017 yılbaşı programı, MFÖ yılbaşı programı 2017, Linet 2017 yılbaşı programı, Edis 2017 yılbaşı programı ve daha fazlası Nokta Magazin'de.

Bu haber toplam 10766 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.