1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Kaya Ropes, ‘World Cup Collection’ ile METS’de dikkat çekti
Kaya Ropes, ‘World Cup Collection’ ile METS’de dikkat çekti

Kaya Ropes, ‘World Cup Collection’ ile METS’de dikkat çekti

Kaya Ropes, Hollanda’da yapılan dünyanın en büyük deniz ekipmanları fuarı METS’de, “World Cup Collection” adını verdiği ülke renklerini taşıyan halat serisi ile ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti.

A+A-

Hollanda'nın Amsterdam kentinde 13-15 Kasım 2012 tarihlerinde gerçekleşen dünyanın en büyük deniz ekipmanları fuarı Denizcilik Ekipmanları Ticaret Fuarı'na (METS 2012) katılan Kaya Ropes,  “World Cup Collection” adını verdiği ülke renklerini taşıyan halat serisi ile katılımcılardan büyük ilgi gördü. 

Avrupa’nın ve dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen yaklaşık 20 bin ziyaretçinin gezdiği ve 1.320 şirketin temsil ettiği marka ve ürünlerle yer aldığı fuarda Neo LS24 grubunda üretilen halatlarını ülke renkleri ile “World Cup Collection” olarak sergileyen Kaya Ropes, İtalya, Fransa, Hollanda, Rusya ve İsviçreli firmaların temsilcileri ile işbirliği anlaşmaları yaptı. Hobi denizciliği alanında gerçekleşen bu görüşmelerle Kaya Ropes, METS 2012'de de marka bilinirliğini artırdı.

Hobi denizciliği alanında gerçekleşen bu görüşmelerle Kaya Ropes, Mets 2012’de de marka bilinirliğini arttırdı. 

Hobi denizciliği alanında gerçekleşen bu görüşmelerle Kaya Ropes, METS 2012’de de marka bilinirliğini arttırdı. Hobi denizciliği alanında gerçekleşen bu görüşmelerle Kaya Ropes, METS 2012’de de marka bilinirliğini arttırdı.  

virahaber.com

kaya-ropes-metz-fuarinda.jpg

kayaropes-neo-ls-24-world-(1)-ic-sayfa.jpg
 

Bu haber toplam 1359 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.