1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kazak Heyeti GİSBİR'i ziyaret etti
Kazak Heyeti GİSBİR'i ziyaret etti

Kazak Heyeti GİSBİR'i ziyaret etti

Kazakistan Cumhuriyeti Savunma Bakanı Adilbek JAXYBEKOV'un da aralarında bulunduğu 20 kişilik Kazakistan heyeti GİSPİR Genel Merkezi'ni ziyaret etti.

A+A-

Kazakistan Cumhuriyeti Savunma Bakanı Adilbek JAXYBEKOV, T.C. Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal YARDIMCI,Kazakistan Cumhuriyeti Ankara BüyükelçisiCanseyit TÜYMEBAYEV, Savunma Bakanı Yardımcısı Tümg. Bagdat MAİKEYEV ve beraberindeki 20 kişilik heyet, 26 Eylül Perşembe tarihinde Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR)Genel Merkezini ziyaret etti.

GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat KIRAN ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ağırladığı Kazakistan Heyeti içinGİSBİR Genel Sekreteri Süheyl DEMİRTAŞ tarafından Türk gemi inşa sanayi, GİSBİR, gemi ve yat inşa rakamları ve verileri, gemi inşa sanayinin küresel durumu, Türk tersanelerinin gerçekleştirdiği projeler gibi konularda ayrıntılı bir sunum gerçekleştirildi.

GİSBİR’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen öğle yemeğinde kısa bir konuşma gerçekleştiren GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat KIRAN, Türk gemi inşa sanayinin gücü, tamamlanan projeler ve offshore sektörünün Türk gemi inşa sanayinin geleceği bakımından taşıdığı önemden bahsederekKazakistan Savunma BakanıAdilbek JAXYBEKOV, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal YARDIMCI ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sundu.
 

550a.jpg

550.20130930131605.jpg

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1800 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.