1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. Kdz. Ereğlili denizcilerden DTO’ya ziyaret
Kdz. Ereğlili denizcilerden DTO’ya ziyaret

Kdz. Ereğlili denizcilerden DTO’ya ziyaret

Kdz.Ereğli'den acente, tersane ve lojistik yöneticileri  Deniz Ticaret Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve İMEAK DTO Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır ile görüştüler.

A+A-

Kdz.Ereğli'de tersane, acente ve lojistik firma temsilcileri İstanbul DTO çok önemli temaslarda bulundu. İ.Esat Tanerioğulları Acenteliği Yöneticisi Rıfat Taneri, Ustaoğlu Tersanesi Yöneticisi Kamil Ustaoğlu, Sude Denizcilik Yöneticisi Oğuz Ünlüer ile Akay Lojistik ve Deniz taşımacılığı Yöneticisi Burak Gürdal, Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran'a ilçenin yaşadığı sorunlara ilişkin bilgi verip, sorunlarını dile getirdiler.

Ziyarette ilçenin avantajları, eksiklikleri, yaşadığı ekonomik sorunlar, çözüm önerileri gibi konuları konuşulurken, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Kıran, Kdz.Ereğli'yi çok önemsediğini ve önümüzdeki günlerde yapacağı bir program ile ilçedeki sorunları yerinde görerek değerlendireceğini söyledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kıran, Ereğli'den gelen heyete teşekkür etti. Heyet daha sonra İMEAK DTO Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır'ı da ziyaret etti ve ilçe ile ilgili bilgiler verdi.

Vira Haber

Bu haber toplam 24170 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.