1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kerç Boğazı'ndaki kazadan İzmir'e acı haber
Kerç Boğazı'ndaki kazadan İzmir'e acı haber

Kerç Boğazı'ndaki kazadan İzmir'e acı haber

Kerç Boğazı'nda patlayan gemiden İzmir'e acı haber geldi. Gemide, İzmir'in Torbalı ilçesinden Erdoğan Çetinok'un da yer aldığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi.

A+A-

Kerç Boğazı'nda meydana gelen gemi kazasında hayatını kaybedenlerden de birinin Erdoğan Çetinok olduğu ifade edilirken, Çetinok'un İzmir'in Torbalı ilçesindeki evine acı haber ulaştı.

Önceki akşam Kerç Boğazı'nda patlayan gemiden İzmir'e acı haber geldi. Gemide, İzmir'in Torbalı ilçesinden Erdoğan Çetinok'un da yer aldığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi.

Önceki akşam saatlerinde Rusya’da Kerç Boğazı’ndan hareket eden ve Tanzanya bayraklı oldukları ifade edilen ‘Kandy’ ve ‘Maestro’ isimli gemilerde kısa süre sonra patlama ve ardından yangın çıkmıştı. Can pazarının yaşandığı olayda, gemilerden biri tamamen alev topuna dönerken, mürettebat canını kurtarabilmek için denize atladı. Gemilerde bulunan 31 mürettebattan 16’sının Türk olduğu açıklanırken çok sayıda denizcinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Hayatını kaybeden denizcilerden birinin Torbalı’da yaşadığı öğrenildi. Pancar’da ikamet eden evli ve 3 çocuk babası Erdoğan Çetinok patlamada hayatını kaybeden isimlerden.

40 yaşında olduğu kaydedilen 20 yıllık denizci mürettebatta yer alıyordu. Çarkçıbaşı görevini üstlenen Çetinok’un naaşının ne zaman Torbalı’ya geleceği bilinmezken acı olay Pancar’ı derin üzüntüye boğdu.

Vira Haber

Bu haber toplam 3148 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.