1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Kipa artık denizde
Kipa artık denizde

Kipa artık denizde

Özel ve charter teknelerin erzak ihtiyacını karşılayan Kipa, Kipa Marin ile hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

A+A-

Kipa, yaz aylarının gelmesiyle birlikte Kipa Marin hizmetine hız verdi. Tüm özel ve charter teknelerinin erzak ihtiyaçlarını karşılamak üzere 2012 yılından beri faaliyet veren Kipa Marin, bu yaz da deniz meraklılarının lezzet ortağı olacak.

Perakende sektörünün öncü markası Kipa, yaz aylarının gelmesi ile birlikte Kipa Marin hizmetini başlatıyor. Kipa 2012 yılından beri sunduğu Kipa Marin hizmeti ile deniz turizmi yapan tüm tekne ve charter firmalarının erzak ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kipa, hizmet kapsamında Bodrum, Marmaris, Fethiye, Göcek, Kaş, Kalkan, Çeşme ve Alaçatı mağazalarında bulunan ekipleri ile müşterilerinin ihtiyaç duyduğu tüm ürünleri frigolu araçlarla teknelere teslim ediyor. Alışveriş ödemeleri ise mağazalarda, teknelerde veya ofislerde yapılabiliyor.

Kipa’nın aynı hizmet çerçevesinde hayata geçirdiği YachtCard ise yapılan alışverişlerde müşterilere özel indirimler sunuyor. Sigara, dergi, promosyon ürünleri, elektronik ürünler,  altın  ve  alkollü ürünler dışındaki tüm ürünler için geçerli olan %10 tutarındaki indirim ile Kipa müşterileri tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. YachtCard ile biriktirilen puanlar karşılığında ise müşterileri sezon sonunda sürpriz hediyeler bekliyor.

Kipa, Göcek Yarış Haftası’nın da sponsoru oldu

Kipa, deniz tutkunlarına yönelik çalışmalarının bir ayağı olarak en son 15-19 Mayıs tarihleri arasında Göcek’te gerçekleşen “Göcek Yarış Haftası”nın da sponsorlarından biri oldu. Uluslararası yelkencilerin, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen iş adamlarının katılımcı olarak yer aldığı Göcek Yelken Yarışması’na, Almanya, Amerika, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İspanya, İtalya, İsveç, İzlanda, Norveç, Romanya, Rusya, Türkiye, Ukrayna ve Yunanistan’dan gibi ülkelerden katılım sağlandı. Sponsorluk kapsamında hakem ve basın heyetine kumanya sponsorluğunda bulunan Kipa, bu desteğini önümüzdeki yıllarda da devam ettirerek maddi imkânları yetersiz onlarca genci deniz ve yelken sporu ile tanıştırmayı hedefliyor.

Kipa Hakkında:

Kipa (Kitle Pazarlama, Lojistik Ticaret, Gıda Sanayi A.Ş.), 20 ilde 168 mağazası, 21  noktada 31 AVM’si ve 6.000’e yakın çalışanıyla, Türkiye’nin en önde gelen perakendeci kuruluşlarından biridir. İzmir’de 1992 yılında 100 ortaklı bir girişim olarak kurulan Kipa’nın ilk mağazası Bornova Kipa 1994 yılında faaliyete geçmiştir. Kısa sürede Ege’nin yıldızı haline gelen kuruluş, 2003 yılında dünyanın sayılı perakende zincirlerinden Tesco ile birleşmiş ve Türkiye’nin önde gelen çok kanallı perakendecileri arasında yerini almıştır.

 ViraHaber.com

Bu haber toplam 2127 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.