1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Kış aylarında sıcacık tatili kim istemez!
Kış aylarında sıcacık tatili kim istemez!

Kış aylarında sıcacık tatili kim istemez!

Kışın soğuğu etkili olmaya başladığı zaman kimler istemez sıcak yaz günlerini yaşamak, MSC Cruises firması yazı ayağınıza getiriyor.

A+A-

En çok tercih edilen ve en popüler gemi seyahatlerinden biridir Akdeniz. Özellikle mevsim kış olduğunda, soğuklar baş gösterdiğinde, sıcacık bir tatil yapmak için, hem sunduğu imkânlar, hem de uygun fiyatı ile ön plana çıkar. 1 haftalık Akdeniz gemi seyahatine katılarak birbirinden güzel 4 ülkeyi keşfetme şansınız olabilir. İtalya, Malta, İspanya ve Fransa…

msc-splendida-akdeniz-turu-1.jpg

Seyahatler İtalya’nın keyifli liman şehri Cenova’dan başlıyor

Gemi seyahati İtalya’nın keyifli liman şehri Cenova’dan başlayıp, İtalya’nın başkenti, kültür tarih kokan ve dünyanın en büyük imparatorluklarından birine ev sahipliği yapan Roma ile devam eder. İtalya’nın 5.ci büyük şehri ve Sicilya adasının gözdesi Palermo, Akdeniz’in en sıcak adalarından biri olan Malta’nın Valetta şehri, İspanya’nın incisi, Gaudi’nin ilham kaynağı olan Barselona ve Fransa’nın güzel liman şehri Marsilya’yı doyasıya gezme şansınız olacak. Bu keyifli seyahatte, MSC Splendida gemisi ile seyahat ederken, Sicilya ve Malta’da belki de Akdeniz mutfağının en leziz yemeklerini tadabilme şansına sahip olacaksınız. Barselona’da İspanya’nın keyifli yüzünü keşfedeceksiniz. İtalya’nın Cenova ve Fransa’nın Marsilya liman şehirlerini de, bu seyahatte görebileceksiniz. Akdeniz insanının misafirperverliği ve sıcakkanlılığı ile Akdeniz mutfağının en güzel örneklerini tadacak, içinizi ısıtacak bir iklimde seyahat edip, keyifli anılar biriktireceksiniz.

msc-splendida-akdeniz-turu-2.jpg

Soğuk havadan kaçmayı düşlediniz mi?

Soğuk havadan kaçmayı düşlerseniz; Ocak, Şubat ve Mart aylarında alternatifli tarihlerde, Türkçe rehberlik hizmetleri ile sımsıcak bir MSC Cruises Akdeniz gemi seyahatine çıkabilirsiniz… MSC Splendida’nın 699 Euro’dan başlayan uygun fiyatları, uçakla gidiş-dönüş bileti dâhil, 4 ülke görme şansınız olacak. Deniz üzerinde uygun fiyatlı Duty Free alışveriş imkânları, Broadway şovları kalitesinde muhteşem bir animasyon, canlı müzik-Jazz-Pop dinleyebileceğiniz alternatifli cafe ve barlar, Wellness-SPA keyfi, alakart restaurantlar ve uluslararası mutfağın en güzel örneklerini bulabileceğiniz açık büfe lezzetleri de seyahatinize keyif katacak. Ayrıca peşin fiyatına 9’a varan taksit imkânları olduğunu da belirtelim.

msc-splendida-akdeniz-turu-3.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2311 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.