1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kişiye Özel Bisikletler Antalya’da
Kişiye Özel Bisikletler Antalya’da

Kişiye Özel Bisikletler Antalya’da

De Fietsfabriek/Bisiklet Fabrikası, ikinci mağazasını 8 Mayıs’ta Antalya’da açıyor. Bisiklet kültürünü Türkiye’de canlandırıp, bisiklet kullanımını teşvik etmeyi amaçlayan De Fietsfabriek, böylelikle gelecek nesillere daha temiz bir dünya sunmayı amaçlıyo

A+A-

Dünya’yı Hayran Bırakan Türk Tasarımcının Bisikletleri Antalya’da
De Fıetsfabrıek Bisikletler Antalya’da


Alışılmış bisikletlerin dışında, el yapımı ve kişiye özel tasarım bisikletler yapan De Fietsfabriek/Bisiklet Fabrikası, ikinci mağazasını 8 Mayıs’ta Antalya’da açıyor. Bisiklet kültürünü Türkiye’de canlandırıp, bisiklet kullanımını teşvik etmeyi amaçlayan De Fietsfabriek, böylelikle gelecek nesillere daha temiz bir dünya sunmayı amaçlıyor.

Yalçın Cihangir’in 15 yıl önce Amsterdam’da kurduğu De Fietsfabriek, ilginç tasarımlı bisikletleriyle kısa sürede dünyaca üne kavuşurken, 11 yılda Avrupa ve Amerika’da birçok mağaza açtı. 2010 yılında da Türkiye pazarına giren marka, Yalçın Cihangir’in doğduğu köy olan Ankara Bala Büyükcamili Köyü’ne kurduğu fabrikanın ardından, Mart 2011’de Ankara Gölbaşı İncek’te Türkiye’deki ilk mağazasını açtı. Cihangir, Türkiye’deki İkinci mağazasının yeri için de, düz zemini ile bisiklet kullanıma en uygun şehirlerden biri olan Antalya’yı seçti. De Fietsfabriek/Bisiklet Fabrikası Antalya mağazasını 8 Mayıs Anneler Günü’nde saat 13:00’de Antalya Konyaaltı’nda açıyor.

De Fietsfabriek/Bisiklet Fabrikası müşterileri 41 farklı Ral renginden, istedikleri üç farklı rengi bisikletlerine uygulatıp, bagaja ve gövde borusuna isim işletebiliyor. Kendilerine özel şehir bisikletleriyle de kısa mesafeleri, çabuk ve sağlıklı yoldan ve trafikte beklemeden kat edebiliyorlar. Marka; 400 kg taşıma kapasitesi bulunduran bisikletlerden, bebeklerin taşınabileceği ana kucaklı bisikletlere kadar kişilerin ihtiyaçlarına göre farklı ve uygun bisikletler üretebiliyor.

Fosfat ve toz boya işleminden geçtikleri için tüm hava şartlarına karşı dayanıklı olan bisikletlerin ön sepetlerinde anne ve babalar çocuklarını, emniyet kemerli oturaklarda güvenli bir şekilde taşıyabiliyor. İki tekerlekliden dört tekerlekliye kadar pek çok seçeneğe sahip De Fietsfabriek/Bisiklet Fabrikası bisikletleri, kullanışlı modelleri ile herkese spor yapma ve hayatı kolaylaştırma olanağı sunuyor.

Ulaşımın yanı sıra reklam ve pazarlama için de kullanılabilen De Fietsfabriek/Bisiklet Fabrikası’nın reklam bisikletleri sayesinde, firmalar, üzerinde logo ile reklam metinlerinin bulunduğu ve firma renklerini taşıyan bisikletler sayesinde tanıtımlarını sabit kalmadan ve çevreyi kirletmeden yapıyor.

Ürünlerin hepsi ömür boyu kullanım sağlayacak şekilde üretiliyor. Parçalar dünyanın her yerinden kalite standardı en yüksekte tutularak alınıyor ve el ile monte edildikten sonra kalite kontrolü yapıldıktan sonra satışa sunuluyor.

Dünya’da Hollanda Prensesi Maxima, Sarah Jessica Parker, Tom Cruise, Ajax Futbol Kulübü, Türkiye’de ise Gürkan Uygun gibi ünlü müşterileri de bulunan De Fiestfabriek/Bisiklet Fabrikası geniş fiyat aralığı ile her kesim için bisiklet tasarlıyor. Satışın yanı sıra bisiklet tamiri, boyası ve bakımı da mağazaların hepsinde yapılabiliyor.

Antalya mağazasının açılmasıyla Bisiklet Kiralama servisini de sunacak olan De Fietsfabriek/Bisiklet Fabrikası’nın amacı Türkiye’de bisiklet kültürünü tekrar canlandırmak ve insanları bisiklet kullanmaya teşvik ederek daha temiz bir havaya, daha sağlıklı bir hayata kavuşturmak.

1.20110509112322.jpg

2.20110509112330.jpg

3.20110509112337.jpg

0.20110509112450.jpg

Virahaber

Bu haber toplam 8988 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.