1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Koç'a 'yer yok' deyip tekneye almadı
Koç'a 'yer yok' deyip tekneye almadı

Koç'a 'yer yok' deyip tekneye almadı

Koç Holding Onursal Başkanı Ramhi Koç , Kaş'ta mavi tura çıkmak istedi. Herkes gibi sıraya girdi ama sıra kendine geldiğinde kaptan 'kusura bakma' dedi!

A+A-

Koç Holding Onursal Başkanı Ramhi Koç , Kaş'ta mavi tura çıkmak istedi. Herkes gibi sıraya girdi ama sıra kendine geldiğinde kaptan 'kusura bakma' dedi!

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç , hayatında bir ilki Antalya 'nın tatil cenneti Kaş'ta yaşadı. Önceki gün 'Nazenin 5' isimli süper lüks bir yatını Marmaris'e demirleyen Rahmi Koç, otomobille Kaş'a gitti. Uzun süredir görmediği Kaş'ta genelde turistlerin tercih ettiği tekne ile tura çıkmak isteyen Koç, herkes gibi sıraya girdi.

'BÜYÜK ŞANS KAÇIRDIN'

Takvim'in haberine göre Tekneye binmek için sıra 83 yaşındaki Koç'a geldiğinde, yelkenlinin sahibi, "Kusura bakmayın beyefendi. Yolcu kapasitemiz doldu" dedi. Kendisini tanımayan tekne sahibine ses çıkartmayan Koç, daha sonra mavi turdan vazgeçti. O sırada orada bulunan ve Rahmi Koç'u tanıyanlar da, tekne sahibine, "Sen ne yaptın. Az önce tekneye almadığın kişiyi tanımıyorsun galiba. Türkiye 'nin en zengin adamlarından birini teknene almadın. Büyük şans ayağına kadar geldi ama sen bu fırsatı kullanamadın" dedi.

BİR KİŞİ 35 TL

Rahmi Koç'un yaşadığı bu ilginç durum, birçok turistin de yaşadığı büyük sorunlardan biri olarak gösteriliyor. Kaliteli turların yapıldığı tatil bölgelerindeki tekneler, yoğun talebi karşılamakta güçlük çekiyor. Bir kişinin 35 TL olması nedeniyle de teknelerin yoğun olduğu ifade ediliyor.

 

virahaber.com

Bu haber toplam 980 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.