1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. “Konşimento’nun Yolculuğu” sergisi düzenlendi
“Konşimento’nun Yolculuğu” sergisi düzenlendi

“Konşimento’nun Yolculuğu” sergisi düzenlendi

İMEAK DTO İzmir Şubesi ve MSC Gemi Acenteliği tarafından ortaklaşa düzenlenen “Dünden Geleceğe Konşimento” konulu konferans ile “Konşimento’nun Yolculuğu” sergisi D.E.Ü Sabancı Kültür Sarayı’nda düzenlendi.

A+A-

Konferans, İMEAK DTO İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı ve MSC Resmi İlişkiler Koordinatörü Savaş Ercan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Ercan, organizasyonun düzenlenmesinden emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konferansta ayrıca, D.E.Ü Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Nil Kula Değirmenci ve İMEAK DTO İzmir Şubesi Hukuk Müşaviri Av. Ahmet Çalık tarafından konşimentonun tarihçesi ve günümüzde kullanımı yönünde sunum gerçekleştirildi.

KONŞİMENTO’NUN YOLCULUĞU

Öte yandan sergi kapsamında, MSC Dokümantasyon Hizmetleri Müdürü Ahmet Aytoğan’a ait, 18. yüzyıldan günümüze gelen, çeşitli dillerde ve farklı ülkelerden 80 adet konşimento ve deniz taşımacılığı evrakı ziyaretçilerle buluştu. Etkinliğe, çeşitli üniversitelerden öğrenciler, akademisyenler, denizcilik şirketleri ve sektör yetkililerinden katılım oldu.

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1409 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.