1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. KOSDER Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı yapıldı
KOSDER Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı yapıldı

KOSDER Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı yapıldı

30 Mart 2016 tarihinde gerçekleşen 2. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini seçen Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı yapıldı.

A+A-

Mercure Otel Altunizade’de gerçekleşen KOSDER Yönetim Kurulu toplantısında, Salih Zeki Çakır üyelerin oy birliği ile yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildi. Toplantıda, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevine Hüseyin Kocabaş getirilirken dernek Genel Sekreterliği görevine ise Pınar Kalkavan Sesel seçildi.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan KOSDER 2. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Çakır, yönetim kurulu üyelerine kendisini bu göreve layık gördükleri için teşekkür etti.

KOSDER’in denizcilik sektörü içerisinde kısa sürede kendine yer edindiğini ifade eden Çakır, “Dernekler gücünü üyelerinden alırlar. Genel Kurul’umuza üyelerimizin yoğun katılım göstermesi, dernek faaliyetlerinin ciddiyetle yürütüldüğünün göstergesidir. Üyelerimizin derneğimize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan son derece memnunuz. Yeni dönemde de çalışmaların aynı ciddiyet ve gayret içerisinde yürütülmesini temenni ediyorum” dedi.

Dernek yönetim olarak gerek üyelerin sorunlarına çözüm üretme konusunda gerekse sektöre katkı sağlama konusunda ellerinden gelen gayreti ortaya koyduklarını belirten Çakır, dernek üyelerinin teveccühü ile yeniden başkanlık görevine seçildiğin ifade ederek çalışmaların yeni dönemde de artırarak sürdüreceklerini söyledi.

Derneğin yürüttüğü en önemli çalışmalardan biri olan koster filosu yenileme projesine de değinen Çakır, “Şuan hurda teşviki olarak yayınlanan tebliğ sektörün ihtiyaçlarına cevap verecek durumda değildir. Sektöre daha fazla katkı sağlayacağını düşündüğümüz görüşlerimizi idare ile paylaşıyoruz. Bürokratik işleyişin hızlı olmayacağını bilmekle beraber yeni dönemde çalışmalarımızdan netice almayı ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1832 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.