1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. KOSDER yönetiminden DTO’ya ziyaret
KOSDER yönetiminden DTO’ya ziyaret

KOSDER yönetiminden DTO’ya ziyaret

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Yönetim Kurulu üyeleri 2. Olağan Seçimli Genel Kurul sonrası, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır ve Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran'ı ziyaret etti.

A+A-

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Yönetim Kurulu üyeleri 2. Olağan Seçimli Genel Kurul sonrası, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır ve Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kocabaş, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zeynep Pınar Kalkavan Sesel, Yönetim Kurulu üyeleri Burak Akartaş, Bülent Dandin, Mahmut Turan, Metin Şener, Sinan Atasoy, Adnan Naiboğlu ve Dernek Müdürü Tibet Özay katıldı.

Kabulde KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kocabaş, Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır ve Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran'a plaket takdim ederek görevlerinde başarılar diledi. Meclis Başkanı Çakır ve Yönetim Kurulu Başkanı Kıran da KOSDER'in yeni yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundular.

kosder_ziyaret.jpg

kosder_ziyaret1.jpg

kosder_ziyaret2.jpg

kosder_ziyaret3.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 25459 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.