1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KOSDER'den kişisel gelişim paneli
KOSDER'den kişisel gelişim paneli

KOSDER'den kişisel gelişim paneli

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) DTO'nun Fındıklı'daki genel merkez binasında kişisel gelişim üzerine bir panel düzenledi. Panelde liderlik, ikna başarısı üzerine bir sunum oldu.

A+A-

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) ‘İş Dünyasında NLP’ konulu seminer düzenleyerek denizcilik sektöründe bir ilki gerçekleştirdi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Salonunda yapılan organizasyona KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kocabaş, Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Begüm Nergiz Birben, Deniz Ticaret Odası Meclis Katibi Serhat Barış Türkmen, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Eski Başkanı Saim Oğuzülgen, Soylu Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Erol Soylu, İnebolu Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Karavelioğlu, Omni Sigorta’dan Ali Çakır, Dernek üyeleri ve sektör temsilcileri katıldı.

Toplantıda Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın, katılımcılara çeşitli sorular yönelterek onların stres altında karar verme ve şartlanma gibi psikolojik özelliklerini sınadı.

Oğuz Saygın, yöneticilik ve liderlik, ekip yönetimi, empatik-etkili iletişim, insanları tanıma sanatı, problem çözme teknikleri, zorluklarla başa çıkma, sıradışı düşünme becerileri, zaman yönetimi, stres yönetimi, ikna sanatı konularında katılımcıların da dahil olduğu interaktif bir eğitim gerçekleştirdi. Saygın, analitik düşünme, beynin fonksiyonlarının uyumu gibi konularda çeşitli örnekler verdiği toplantıda ayrıca katılımcılara biorezonans tedavisi uygulandı. Ses frekansları ile uygulanan biorezonans tedavisi organların olağan dışı titreşimlerini fark ederek tekrar yoluna koyması için insan kulağının duymayacağı ses dalgaları yolluyor.

Toplantıda bir konuşma yapan KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kocabaş, KOSDER olarak bu tarz sosyal etkinlikleri artırmak istediklerini belirtti. Toplantı sırasında sorduğu sorulardan bahseden Hüseyin Kocabaş hepsi bir yana ama bu toplantıda paylaşılan Şems Tebrizi'nin, "Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye, endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını" sözünden bile büyük ders çıkarmamız gerektiğini vurguladı.

Kocabaş denizcilik mesleğinin zor ve yıpratıcı bir meslek olduğunu, mesleki dezorformasyon olarak pek çok sağlık sorununun görülebildiğini belirtti. Kocabaş, bu sorunların çözümünde Oğuz Saygın'dan oldukça faydalanacaklarını söyledi.

kosder-semineri-1.jpg

kosder-semineri-2.jpg

kosder-semineri-3.jpg

kosder-semineri-4.jpg

1-132.jpg2-132.jpg3-121.jpg

Bu haber toplam 4671 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.