1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kuralları Hiçe Saydılar Cezası Ağır Oldu!
Kuralları Hiçe Saydılar Cezası Ağır Oldu!

Kuralları Hiçe Saydılar Cezası Ağır Oldu!

Etkili olan koronavirüs salgını ardından Türkiye yavaş yavaş normalleşme sürecine girmeye başladı. Bununla beraber sıkı denetimlerde uygulamaya konuldu. Geçtiğimiz günlerde teknede önlemleri hiçe sayarak eğlence yapan kişilere para cezası verildi.

A+A-

İstanbul Boğazı Kabataş açıklarında kiralık bir teknede eğlence yapan 49 kişiye, koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemleri ihlal ettikleri için toplam 154 bin 350 lira idari para cezası verildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ve Deniz Liman Şube Müdürlüğü ekipleri, salgın önlemleri çerçevesinde, Boğaz'da kiralık teknelerin halka açık eğlence yeri olarak kullanılmasını önlemeye yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, 5 Temmuz'da bir tekneyi Kabataş açıklarında seyir halindeyken durdurarak inceleme yaptı. Teknede müzik eşliğinde eğlence düzenlenerek sosyal mesafe kuralının ihlal edildiği görüldü.

Olay üzerine ekipler 48 kişiye toplam 154 bin 350 lira ceza kesti.

Teknede bulunan 49 kişiye, salgın önlemlerine uymamaktan kişi başı 3 bin 150 lira olmak üzere toplam 154 bin 350 lira idari para cezası uygulandı.

Tekne sahibi Muzaffer C. ve tekneyi kiralayan Tevfik T.T. ise idari işlem için Deniz Limanı Şube Müdürlüğüne sevk edildi.

Vira Haber

Bu haber toplam 11575 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.