1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Kutu harf tabelada baskı hizmeti kalitesi
Kutu harf tabelada baskı hizmeti kalitesi

Kutu harf tabelada baskı hizmeti kalitesi

Marka ya da firmanızın ismini uzaktan dahi belli edecek olan kutu harf tabela imalatı ile sizlerde markanızın hafızalara kazınmasını sağlayabilirsiniz. Baskı hizmeti kalitesi ile hedeflerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz.

A+A-

Kötü hava şartlarına dahi dayanıklı olan kutu harf tabela bu özelliği sayesinde hem iç hem de dış mekanlarda yoğunlukla tercih edilmektedir. Her mekana rahatlıkla uygulanan bu tabela hizmetini firmamız sizlerin arzu ve taleplerini göz önünde bulundurarak yapmaktadır.

Görsel kalitenin yakalanması adına son zamanlarda sıklıkla tercih edilen kutu harf tabela ile şık görünümü elde edebilirsiniz. Bizler baskı hizmeti ailesi olarak kaliteyi gelişen yeniliklere ayak uydurup bilgilerimizi güncel tutmaktayız.

Firma hedeflerinizi gerçekleştirmek adına ürün ve marka tanıtımlarınızı baskı hizmeti kalitesi ile hedef kitlenize hızlı bir şekilde ulaştırmakta ve alanında uzman ekibimiz ile her daim yanınızda yer almaktayız.

Kutu Harf Tabela Nasıl Yapılır?

envato.jpg

Çok çeşitli malzemelerden üretilen kutu harf tabela, firmalarınızın isim ve logolarını lazer ve router olarak bilinen cihazlar ile kesilerek harf şekline getirilerek uygulanmaktadır. Kutu harf tabela yapım öncesi tasarım işlemlerini gerçekleştirmekteyiz.

Kullanılan malzemeye göre harfleri boyamaktayız. Boya seçiminde ise özellikle hava şartları dikkate alınır montaj ve konumunu kontrollü bir şekilde uzman ekiplerimiz tarafından yapılır.

Kutu Harf Tabela Çeşitleri

  • Dekota Kutu
  • Plexiglas Kutu
  • Paslanmaz Krom Kutu
  • Alüminyum Kutu
  • Pirinç Kutu
  • Köpük Kutu

Birçok çeşidi olan kutu harf tabela reklam mecraları kibar duruşları ile şirketlerin bir numaralı tercihi olmuştur. Canlı renklerle uygulanan tasarımlar şirketinizin reklamını uzun yıllar yapacak ömre sahiptir.

Sizlerde kutu harf tabela ile markanızın farkındalığını en kalabalık ortamlarda dahi arttırmak istiyorsanız baskı hizmeti ailesi ile birlikte hayal ettiğiniz hedef kitleye ulaşmaya ne dersiniz?

Bu haber toplam 2727 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.