1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Liberya Sicili, tarihi 150 milyon GRT'luk dönüm noktasını geçti
Liberya Sicili, tarihi 150 milyon GRT'luk dönüm noktasını geçti

Liberya Sicili, tarihi 150 milyon GRT'luk dönüm noktasını geçti

Liberya Sicili (Liberian Registry), 150 milyon GRT'luk tarihi dönüm noktasını geçerek gemi sayısı ve gros tonaj bakımından Panama'dan sonra dünyanın en büyük gemi sicil merkezleri arasında ikinciliğini korudu.

A+A-

Vira Maritime'da yer alan haber göre, Liberya Sicili (Liberian Registry)'nin tarihi 150 milyon GRT'luk dönüm noktasını geçtiği belirtildi.

Scorpio Group'a ait 43,301 GRT'luk M/V SBI Jive'ın tescil ettirilmesi ile Liberya bayraklı filonun araç mevcudu toplam 150m gros ton ağırlık ile 4,167 gemiye yükseldi.

Bu dönüm noktası, Connecticut Denizcilik Birliği'nin yapılan yıllık Denizcilik Konferansı'nda kabul edildi. Toplantıda, Scorpio Group Uygulayıcı Genel Müdürü Cameron Mackey'e Liberian Registry Yönetim Kurulu Başkanı Scott Bergeron tarafından katılım sertifikası verildi.

"Geleceğimiz için heyecanlıyız"

Liberian International Ship & Corporate Registry (LISCR) firmasının Amerika'da yerleşik Liberian Registry Yönetim Kurulu Başkanı Scott Bergeron, “Şu anda gemi sicili alanında iş yapmaya yönelik yoğun rekabet söz konusu. Liberya kalite, güvenlik ve hizmete dayalı rekabete kucak açıyor; bizler ise hem en yakın hem uzak geleceğimiz için heyecanlıyız” diye konuştu.

Liberian Registry, uzun zamandır dünyanın teknolojik olarak en gelişmiş denizcilik idaresi olarak biliniyor. Gemiler ve mürettebat için en yüksek güvenlik standartları ile gemi sahiplerine sunulan duyarlı hizmetin en üst düzeylerini birleştirme konusunda köklü bir geleneğe sahip. Ayrıca denizcilik sanayiinin güvenlik ve etkinliğini ve denizcilik ortamının korunmasını iyileştirmeyi amaçlayan uluslararası mevzuatın desteklenmesi konusunda da haklı bir şöhrete sahip.

VİRA HABER MERKEZİ | ÖZEL Haber

Bu haber toplam 2599 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.