1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Limandan ayrılan kruvaziyere yetişmek için denize atladı
Limandan ayrılan kruvaziyere yetişmek için denize atladı

Limandan ayrılan kruvaziyere yetişmek için denize atladı

Limandan ayrılan gemiye yetişmek için denize atlayan 65 yaşındaki kadın 4 saat soğuk sularda kaldıktan sonra 500 metre açıkta son anda kurtarıldı.

A+A-

Emekli İngiliz çift, hayatlarının tatilini böyle planlamamıştı. Uzun süre para biriktirdikten sonra, 65 yaşındaki karısının emekliliğini kutlamak için 32 günlük pahalı bir kruvaziyer dünya seyahati alan çift, gazetelere başlık oldu.

Portekiz’in Correio Gazetesi’nin haberine göre Marco Polo kruvaziyeri ile tura çıkan 65 yaşındaki Susan Brown ile adı açıklanmayan eşi, gemi Madeira Adası’nda durduğunda karaya çıktı.

Çift burada tartışmaya başladı ve Brown ülkesine döneceğini söyleyerek eşinden ayrıldı. Ancak Brown daha sonra kararını değiştirdi ve gemiye dönmek istedi. Marco Polo’nun limana 500 metre açıkta bulunduğunu fark eden kadın paniğe kapılıp elindeki küçük bavulu bırakmadan kendini suya attı.

Gemiye ulaşmaya çalışan kadın 4 saat sonra soğuktan ve yorgunluktan bitmiş halde kendisinin yardım çağrısını duyan balıkçılar tarafından sudan çıkarıldı. Brown’ın yorgunluğuna rağmen bavulunu elinden bırakmadığı görüldü. Hastaneye kaldırılan kadının durumunun iyi olduğu açıklandı.

Eşinin başka bir uçakla Madeira’daki hastaneye, eşini almaya geleceği söylendi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1904 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.