1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Limango yeni başarılara “Yelken” açmaya devam ediyor
Limango yeni başarılara “Yelken” açmaya devam ediyor

Limango yeni başarılara “Yelken” açmaya devam ediyor

Türkiye’de online özel alışverişin öncü ismi Limango’nun sponsor olduğu Gemicioğlu Hukuk Bürosu yelken ekibi, İstanbul Yelken Kulübü 2014 Sezonu Yat Yarışları’ndaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

A+A-

Türkiye’de online özel alışverişin öncü ismi limango’nun sponsor olduğu Gemicioğlu Hukuk Bürosu yelken ekibi, İstanbul Yelken Kulübü 2014 Sezonu Yat Yarışları’ndaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

limango’nun desteklediği Gemicioğlu Hukuk Bürosu yelkenlisi BLED’in son başarısı Bosphorus Cup Yat Yarışları’ndan geldi. Cenova Sailing tarafından yetiştirilen ekip, hafta sonu İstanbul’da gerçekleşen Bosphorus Cup’ta destek sınıfında birinciliği elde etti.

Bosphorus Cup’ın boğaz etabına katılan yelkenciler, unutulmayacak performansları ile hayli çekişmeli bir mücadele yaşadılar. Tekneler, İstanbul Boğazı'nın eşsiz güzellikteki manzarasında, muhteşem görüntüleriyle de izleyicileri büyülediler.

Kazananlara ödülleri ise İstinye Park AVM’de düzenlenen ve renkli görüntülerin yaşandığı özel gecede verildi.  Törende Gemicioğlu Hukuk Bürosu yelkenli ekibi,“destek sınıfı birinciliği” plaketini aldı.

Cenova Sailing tarafından yetiştirilen ekip, daha önce de 11. Çanakkale Zafer Kupası Yarışı’nda birincilik, Bahçeşehir Üniversitesi Yarışı’nda ikincilik , BMW Cup’ta ise 44 takım arasında yedinciliği elde etmişti.limango’nun desteğindeki son yarış  28 – 29 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Boğaziçi Kupası olacak. 

g1.jpgg2.jpgg3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

Bu haber toplam 1381 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.