1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Limanlarda LED projektörlerin kullanımının önemi
Limanlarda LED projektörlerin kullanımının önemi

Limanlarda LED projektörlerin kullanımının önemi

Hepimizin bildiği gibi limanlar gece gündüz açık olan alanlardır. Gemilerin sürekli olarak geldikleri bu alanlarda özellikle tük gemilerinin yanaştığı limanlarda gece aydınlatması son derece önemli bir konuma sahiptir.

A+A-

Bu noktada limanlarda çok uzun yıllardan bugüne kullanılan yegane aydınlatma ürünleri projektörlerdir. Endüstriyel kuruluşlar ve limanlar gibi alanlarda son dönemde hayatımızın içine dahil olan Led projektör ürünleri son derece önemli bir yere sahip olmaktadır. Uzun vadeli olarak yapılan yatırımı karşılayan ve büyük oranda elektrik tasarrufuna aracılık eden LED projektör ürünleri günümüzde limanların ve denizcilik işletmelerinin hemen hemen tümünde tercih edilmeye devam edilmektedir.

Led projektörler denizcilik sektörüne ek olarak; havacılık, endüstriyel alanlar gibi birçok alanda büyük oranda enerji tasarrufu sağlamaya devam etmektedir. Özellikle 2015 yılından sonra ki dönemde birçok denizcilik kuruluşu aydınlatma konusunda LED dönüşümü yoluna gitmiş durumdadır. Tersaneler gibi özellikle 24 saat çalışmakta olan alanlarda, yüksek oranda aydınlatma ve enerji tasarrufuna ek olarak; iş güvenliği için de son derece önemli olan led projektörler konusunda Dünya’nın her yerinde yaygınlaşmaya devam eden bir kullanım söz konusudur.

Ülkemizde ise LED projektör ürünleri konusunda bilgi almak isteyen okurlarımız https://www.eaeaydinlatma.com/tr/urunler/dis-aydinlatma/projektorler-399 bağlantısına göz atarak güncel ürünler ve üretim süreçleri ile ilgili olarak ayrıntılı bilgi alabililirler. Denizcilik sektöründe limanlar gibi alanların olmazsa olmaz ürünleri arasında yer alan projektörler konusunda internet araştırmaları ve teknik bilgi sunan ve aydınlatma ölçümleri yapabilen firmalardan ayrıntılı bilgiler arabilirsiniz.

Her anlamda yüksek enerji tüketimine sahip alanlar olan limanlar ve tersaneler gibi alanlar için içinde bulunduğumuz 2019 yılının olmazsa olmaz ürünleri arasında yer alan LED projektör ürünleri ile ilgili gelecek yazılarımızda sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Aydınlatma ürünlerinin denizcilik sektöründe kullanılması ile ilgili olarak gelecek günlerde paylaşacak olduğumuz yazılarımızı da takip edebilirsiniz.

Bu haber toplam 1527 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.