1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Lojistik Vaka Yarışması başlıyor
Lojistik Vaka Yarışması başlıyor

Lojistik Vaka Yarışması başlıyor

Mars Logistics’in ana sponsorluğunda Loder tarafından düzenlenen 8. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması 2011 başlıyor.

A+A-

Mars Logistics’in ana sponsorluğunda Loder tarafından düzenlenen 8. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması 2011 başlıyor. Üniversiteli gençler hem bilgilerini hem de yaratıcılıklarını ortaya koyarak yarışıyor, ödülleri kazanıyor. Mars Logistics de gençleri sektöre kazandırmanın gururunu yaşıyor.

Türkiye bulunduğu jeopolitik konum açısından dünyanın en önemli lojistik merkezlerinden biri. Bu yüzden taşımacılık, depolama, dağıtım, gümrükleme, paketleme, sigorta ve ilgili faaliyetlerin bütünleşik bir şekilde gerçekleştirildiği lojistik sektöründe de dünyanın en önemli ülkelerinden. Ülkemizde her geçen yıl daha çok sayıda genç bu sektörde gelecek görüyor ve bu alanda eğitim almayı tercih ediyor. Mars Logistics de bu yıl 8.’sini düzenlediği Üniversitelerarası Lojistik Vaka yarışmasıyla gençleri hem ödüllendiriyor hem de sektöre kazandırıyor.

Ünivesiteli gençler kariyerlerini planladıkları üniversite yıllarında bu yarışmaya katılarak lojistik ve tedarik zinciri yönetimini daha yakından tanıyacaklar, proje ve ekip çalışması yapabilecekler ve kariyer planlarını değerlendirebilecekler. Dostça rekabet ederek, bugüne kadar öğrendiklerini elbirliği ve yaratıcılıklarıyla birlikte harmanlayarak, teorik bilgilerini pratik çözümlerle hayata geçirme imkânı bulabilecekler.

Yaşar Üniversitesi’nden Prof.Dr. Ömer Baybars TEK, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nden Prof.Dr. Tunçdan BALTACIOĞLU, Maltepe Üniversitesi’nden Prof.Dr. Mehmet TANYAŞ, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden Prof.Dr. Mustafa KÖKSAL, Galatasaray Üniversitesi’nden Prof.Dr. Gülçin BÜYÜKÖZKAN, Dokuz Eylül Üniversitesi’nden Prof.Dr. Okan TUNA, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden Doç.Dr. Birdoğan BAKİ, Sabancı Üniversitesi’nden Doç.Dr. Bülent ÇATAY, Selçuk Üniversitesi’den Doç.Dr. Turan PAKSOY, İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Y. Doç.Dr. Murat BASKAK, Beykoz Lojistik MYO’dan Y.Doç.Dr. Emine KOBAN, University of Bridgeport’dan Y.Doç.Dr. Elif KONGAR ve Maltepe Üniversitesi’nden Y.Doç.Dr. Muhammed BAMYACI’nun jüri görevini üstlendiği yarışmanın kategorileri ise şöyle;

Kategori 1: Program Adında Lojistik Kelimesi Olan Lisans ve 4 Yıllık Yüksek Okul Öğrencileri

Kategori 2: Program Adında Lojistik Kelimesi Olmayan Lisans ve 4 Yıllık Yüksek Okul Öğrencileri

Kategori 3: Program Adında Lojistik Kelimesi Olan 2 Yıllık Meslek Yüksek Okul Öğrencileri

Tüm başvurular en geç 31 Ocak 2011 tarihine kader www.marslogistics.com veya www.loder.org.tr adresinden yapılacaktır.

Virahaber

Bu haber toplam 929 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.