1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Marmara Denizi’nde ulaşıma hava engeli
Marmara Denizi’nde ulaşıma hava engeli

Marmara Denizi’nde ulaşıma hava engeli

Marmara Bölgesi'nde etkili olan kötü hava şartları deniz ulaşımını vurdu. Şiddetli rüzgar ve yağış deniz yolu ulaşımını olumsuz etkiledi. İDO ve BUDO seferleri iptal edildi.

A+A-

Marmara Bölgesi'nde etkili olan kötü hava şartları nedeniyle bugün yapılması planlanan İstanbul ve Bursa'daki deniz otobüsü seferlerinin birçoğu iptal edildi.

 Şiddetli rüzgar ve yağış deniz yolu ulaşımını olumsuz etkiledi. İDO ve BUDO seferleri iptal edildi. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) tarafından yapılan açıklamada, deniz otobüsü seferlerinin bugün saat 15.00'e kadar iptal edildiği belirtildi.

 İDO'nun açıklamasında "Değerli Misafirlerimiz, olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle bugünkü tüm iç hat deniz otobüsü seferlerimiz 15:00'a kadar iptal edilmiştir. Harem- Sirkeci arabalı vapur seferlerimiz hizmet vermeye devam etmektedir." ifadeleri yer aldı.

 BUDO'DAN DA SEFER İPTALLERİ

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) bazı seferlerini iptal etti. BUDO tarafından yapılan açıklamaya göre, 10:45'deki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) ve 11:00'deki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferleri iptal edildi.

Vira Haber

Bu haber toplam 3936 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.