1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Marmaray'da korkutan anlar
Marmaray'da korkutan anlar

Marmaray'da korkutan anlar

Bugün sabah saatlerinde Üsküdar'dan hareket eden Marmaray'ın boğaz geçişi esnasında kısa süreli olarak durması yolcuları korkuttu. Elektrik ve havalandırmanın kesilmesiyle panik ortamı oluştu.

A+A-

Marmaray'da yaşanan kısa süreli duraklama paniğe yol açtı. Bir yolcunun fenalaştığı olay sırasında havalandırmanın ve elektriklerini çalışmadığı yolcular tarafından kaydedildi.

Yüzlerce yolcunun korkulu anlar yaşadığı olayı bir Facebook kullanıcısı sayfasından böyle paylaştı.

"Bu sabah Marmaray' da tıklım tıklım kalabalık vagonda, yüzlerce yolcuyla beraber oldukça klostrofobik bir deneyim yaşadık.

Üsküdar'dan kalktığımız andan itibaren bir terslik olduğu belliydi. Önce beş dakika kadar tren kalkmadı, sonra ağır ağır yürüyormuşçasına bir hızla ilerlemeye başladı. Havalandırma oldukça zayıf çalışıyordu, nefes alırken insan bunalıyordu. Tam diafondan vatmanla konuşup havalandırmayı güçlendirmesini istemek aklımdan geçerken hızlanmaya başladık. Ve Sirkeci'ye gelemeden,tam denizin altında tren tekrar yavaşladı ve durdu. Hemen ardından elektrik ve havalandırma kesildi, tünelin içinde havasız ve kör karanlık bir durumda kalakaldık! Uğultu ve panik ortamı başladığı anda bazı yolculardan "sakin olun,panik yapmayın" uyarısı geldi ve bu işe yaradı. Sıcak ve havasızlık insanı iyice boğmaya başladığında bayan bir yolcu oldukça fenalaştı, büyük olasılıkla panik atak nöbeti geçiriyordu. "Yalvarırım gidelim, Allah rızası için çalıştırsınlar şunu " diye feryat ediyordu. Cep telefonlarının ışıkları yakıldı,genç kadın kolonyayla sakinleştirilmeye çalışılıyordu. İşi şakaya vurmaya çalışan birkaç kişi dışında vagonda herkesin gerildiği,korktuğu belliydi. Birkaç dakika sonra durum düzeldi ve tren tekrar hareket etti. Neyse ki kazasız belasız Sirkeci'ye gelebildik."

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1360 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.