1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Marmaris Limanı Atina'da tanıtıldı
Marmaris Limanı Atina'da tanıtıldı

Marmaris Limanı Atina'da tanıtıldı

Marmaris ve limanının, Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenen deniz turizmi fuarında tanıtıldığı bildirildi.

A+A-

Marmaris Liman İşletmeciliği yetkililerinden alınan bilgiye göre, Atina'da 28-29 Mayıs'ta ikincisi gerçekleştirilen "The Posidonia Sea Tourism" isimli denizcilik fuarına Türkiye'den stant alarak katılan sadece Marmaris Limanı oldu.

Dünyanın önde gelen kruvaziyer gemi şirketlerini ve deniz turizm sektörünün üst düzey yöneticilerini Yunanistan resmi denizcilik kurumlarıyla bir araya getiren fuarda aynı zamanda çeşitli konferanslarda sektörün sorunları ve ihtiyaçlarının masaya yatırıldığı belirtildi. Kruvaziyer şirketlerinden Carnival Corporation, Royal Caribbean, Seabourn Cruise Line ve Silversea Cruises firmalarının üst düzey yöneticilerinin Marmaris Limanı standını ziyaret ettikleri ve Liman Genel Müdürü Şükrü Tugay'dan liman operasyonları ve en son gelişmeler hakkında bilgiler aldıkları kaydedildi.

Gemi firmalarının yaptırdıkları anketlerde Marmaris'i ziyaret eden gemilerinin personelleri ve yolcularının Marmaris Limanı'ndan çok memnun kaldıkları vurgulanan fuarda, Yunanistan'ın gemicilik ulaştırma, denizcilik ve Ege'den sorumlu bakanı Konstantinos Moussouroulis'in, Marmaris standını ziyaret ederek Marmaris çevresi, limanı, yolcu terminali hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

marmaris-limani.jpg

virahaber.com / beyazgazete.com

Bu haber toplam 3443 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.