1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Marmaris'te tekne turları başladı
Marmaris'te tekne turları başladı

Marmaris'te tekne turları başladı

Marmaris'te turistlerin olmazsa olmazları arasında ilk sırayı alan günübirlik tekne turları başladı.

A+A-

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde yabancı turistlerin olmazsa olmazları arasında ilk sırayı alan günübirlik tekne turları başladı. Öğle yemeği dahil kişi başı 10 ile 25 liraya Bedir, Cennet, Kumlubük, Çiftlik adaları ve Fosforlu Mağara'yı 8 saat boyunca dolaşan turistler müzik eşliğinde dans ederek eğleniyor.

Marmaris'te havanın ısınmasıyla tekne sahipleri turizm sezonunu açtı. Kordon Caddesi, Saman İskelesi ve Yat Limanı'nda sıralanan ve boyları 10 ile 25 metre arasında değişen çok sayıda günübirlik tur teknesi, otellerden gelen turistleri ağırladı. Sabah saatlerinde çoğunluğu yabancı turistlerden oluşan gruplar otobüslerle Kordon Caddesi'ne getirilerek anlaşmalı teknelere alındı. Tekne sahipleri öğle yemeği dahil kişi başı 10 ile 25 lira arasında değişen fiyatlarla turistlere Marmaris'in bakir koy ve adalarını gezdirdi. Cennet Adası, Bedir Adası, Çiftlik Adası, Kumlubük Adası dolaşan turistler mavi ve yeşilin her tonunu gördükten sonra Marmaris'e döndü.

'ARKADAŞLARIMA TAVSİYE EDECEĞİM'

Marmaris'i gören arkadaşlarının tavsiyesiyle tatil yapmaya geldiğini dile getiren 43 yaşındaki mühendis Georgia Angelman, "Mavi ve yeşilin bu kadar güzel olduğu bir yer görmedim. 10 günlük tatilim sonrası ülkeme döndüğümde mutlaka arkadaşlarıma Marmaris'e gelip tekne ile tura çıkmalarını tavsiye edeceğim" dedi.

Marmaris Deniz Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Ali Berk de, "Marmaris'e gelen turistlerin olmazsa olmazları arasında mavi tur ile günübirlik geziler yer alıyor. Turistlere Marmaris'in bakir koy ve adalarını gösteriyoruz" diye konuştu.

sondakika.com

 

Bu haber toplam 889 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.