1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Marshall Islands'ın geleneksel buluşması
Marshall Islands'ın geleneksel buluşması

Marshall Islands'ın geleneksel buluşması

Marshall Islands ve AKT Hukuk Bürosu’nun kokteyl partisi, Marshall Islands Sicili müşterilerini ve Türk ve uluslararası denizcilik camialarından önemli isimleri bir araya getirmesiyle ile dikkat çekici bir başarı sağladı.

A+A-

Marshall Islands Sicili ve AKT Hukuk Bürosu, geleneksel kokteylini, bu yıl 24 Mayıs, 2016 tarihinde Sabanci Müzesi’nde gerçekleştirdi. Türk denizcilik sektörünün yanı sıra ululararası denizcilik caniasından da birçok ismin katıldığı kokteyle International Registries Inc. (IRI) Pire ve Istanbul ofislerinden de katılım sağlandı.

IRI Pire ofisinin de başında olan, Theo Xenakoudis (IRI Worldwide Business Director) konuşmasında, Türkiye’deki artan müşteri taleplerinin karşılanması için Istanbul ofisinin açıldığını belirtti. İstanbul ofisi, gemi armatörleri ve işletmecilerine 24 saat hizmet sunan diğer 27 Marshall Islands Sicili ofislerinden bir tanesi. İstanbul ofisi, salt gemi sicili ve ipotek tescili konularında hizmet sağlamakla kalmayıp, sertifika basımı, şirket kurulum, teknik hizmet, denizde emniyet ve gemi denetleme ve müşteri hizmetleri de sağlamaktadır.

AKT Hukuk bürosunun kurucularından ve aynı zamanda Marshall Islands Sicili adına yetkili Özel Temsilci olan Rona Kaspi, yaptığı teşekkür konuşmasında, misafirlere katılımlarıyla verdikleri destekten  dolayı teşekkür ederken Türk gemi armatörleri, gemi işletmecileri ve sektörün diğer temsilcilerinin Marshall Islands ile güçlü ilişkilerinin artmasından övgü ile söz etti.

ViraHaber.com

  •  
Bu haber toplam 4521 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.