1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Masmavi I.N.O.X. ile özgürlük bileğinizde
Masmavi I.N.O.X. ile özgürlük bileğinizde

Masmavi I.N.O.X. ile özgürlük bileğinizde

İsviçreli Victorinox Swiss Army’nin, özel olarak geliştirip ürettiği ve 130 testten başarılı bir şekilde geçen I.N.O.X. mavi kayışıyla gökyüzünün ve denizin verdiği sonsuz özgürlük hissini sevenlerinin bileğine taşıyor.

A+A-

Dünyaca ünlü Victorinox Swiss Army, sağlamlığını kanıtladığı I.N.O.X. ile saat kavramını bambaşka bir boyuta taşıyor. İsviçreli Victorinox Swiss Army’nin, özel olarak geliştirip ürettiği ve 130 testten başarılı bir şekilde geçen I.N.O.X. mavi kayışıyla gökyüzünün ve denizin verdiği sonsuz özgürlük hissini bileklere taşıyor.

Türkiye distribütörlüğünü Eyüboğlu’nun yaptığı Victorinox Swiss Army, erkeklerin kollarındaki şıklığın temsilcisi oluyor. Şıklığı, orijinal tasarımı, kaliteyi ve sağlamlığı tek bir saatte toplayan Victorinox Swiss Army, 130. yılı için özel olarak tasarladığı 130 farklı ve zorlu testten başarıyla geçen I.N.O.X.’u erkeklerin beğenisine sunuyor.

SAĞLAM SAATİN TANIMI 
Basınca dayanıklılığıyla öne çıkan I.N.O.X. sekiz tonluk bir tankın altında kaldığında, 10 metre yükseklikten yere düştüğünde veya çamaşır makinesinde 2 saat yıkandığında da hiçbir şey olmuyor. Tasarımı, işlevi ve sağlamlığı ile saat tutkunlarının gözdesi olan I.N.O.X. renk seçenekleri ile de dikkat çekiyor. Engin denizlerin, sonsuz gökyüzünün mavi rengini kolunuza taşıyan I.N.O.X., diğer renk seçenekleri kırmızı, yeşil ve siyahla da erkeklerin ilgi odağı oluyor.

Victorinox Swiss Army ile saat dünyasına farklı bir boyut kazandıran I.N.O.X., özel saat bayilerinde satışa sunuluyor.

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1254 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.