1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mersin Doğası Fotoğraf ve Bilgilendirme Sergisi Mersin Marina’da
Mersin Doğası Fotoğraf ve Bilgilendirme Sergisi Mersin Marina’da

Mersin Doğası Fotoğraf ve Bilgilendirme Sergisi Mersin Marina’da

Mersin Marina 20 Nisan Cumartesi günü Doğa Derneği işbirliği ile Mersin Doğası Fotoğraf ve Bilgilendirme sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

A+A-

Mersin’in doğasını ve Bolkar Dağı yörüklerinin doğayla olan ilişkisini tanıtacak olan fotoğraf ve bilgilendirme sergisi, 5 Mayıs Pazar gününe kadar Mersin Marina’nın ana koridorunda misafirlerini bilgilendirecek.  

Mersin coğrafyası bulundurduğu önemli doğa alanları ve biyolojik çeşitlilik açısından önemli bir coğrafyayı oluşturmaktadır. Bu çoğrafya sadece yaban hayatı için değil, aynı zamanda doğanın parçası olan konar göçer yörük kültürü açısından da önem teşkil etmektedir. Mersin Marina ve Doğa Derneği işbirliği ile bu coğrafyanın, türlerin ve konar göçer kadim kültürünün tanınması amacıyla planlanan Mersin Doğası Fotoğraf ve Bilgilendirme Sergisi, 20 Nisan Cumartesi günü Mersin Marina’nın ana koridorunda ilk açılışını yaptı. Doğa, kültür fotoğrafcısı ve Doğa Derneği Mersin Bölge Sorumlusu Turan Çetin’in toplam kırk adet fotoğrafın açıklamaları ile yer aldığı tanıtım sergisi, 5 Mayıs Pazar gününe kadar Mersin Marina’da açık kalacak olup doğa temelli çocuk atölyeleri ile her yaştan misafirine Mersin doğasını ve konar göçer kültürünü tanıtmayı ve farkındalık sağlamayı amaçlamaktadır.

mersin-dogasi-sergisi-2.JPG

mersin-dogasi-sergisi-cocuk-etkinligi.jpg

sergi-fotografi-1.jpg

sergi-fotografi-2.jpg

sergi-fotografi-2-001.jpg

sergi-fotografi-3.jpg

sergi-fotografi-4.jpg

Vira Haber 

Bu haber toplam 504 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.