1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Mezunlarımız açık denizlerde güvenle yelken açacak”
“Mezunlarımız açık denizlerde güvenle yelken açacak”

“Mezunlarımız açık denizlerde güvenle yelken açacak”

PRÜ'nün uluslar arası denizcilik eğitiminde önemli rol oynayacağının altını çizen PRÜ Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan “Öğrencilerimiz aldıkları eğitimin ışığında, açık denizlerde Piri Reis’in haritası üzerinde, güvenli bir şekilde yelken açacak"dedi.

A+A-

Piri Reis Üniversitesi’nin uluslar arası denizcilik eğitiminde önemli rol oynayacağının altını çizen PRÜ Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan   “Öğrencilerimiz aldıkları eğitimin ışığında, açık denizlerde Piri Reis’in haritası üzerinde, güvenli bir şekilde yelken açacak.” dedi.

Türkiye ve dünyada Piri Reis Üniversitesi’nin denizcilik eğitiminde önemli bir boşluğu doldurduğunu belirten Prof. Dr. Oral Erdoğan  konuşmasında “Bugüne kadar uzun ince bir yoldan gelindi. TÜDEV’in kurulmasıyla başlayan bu yolda, dünyanın kabul ettiği eğitim ve belgelendirmeyle denizcilerimiz yetiştirilmeye başlandı. Tüm bu gelişmelerin ışında 2008’de Piri Reis Üniversitesi kuruldu. Geçen sene de yeni kampüsümüze taşındık. “ ifadelerine yer verdi.

“HER DALGA YENİ BİR MÜCADELE”

“Bugün mezun olan arkadaşlarımız için öğrencilik daha bitmedi. Her yeni dalga, yeni bir mücadele demek. Biz öğrencilerimizin özgeçmişinden ziyade öz geleceğinin peşinde olduk. PRÜ Mütevelli Heyeti ve Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri her zaman yanımızda oldular. Başta kurucu rektörümüz Prof. Dr. Osman Kamil Sağ başta olmak üzere tüm akademik kadro olarak öğrencilerimiz için en iyisini yapmaya çalıştık. İlk mezunlarımız, PRÜ’nün doğuşuna ortak oldular. Mezunlarımız, açık denizlerde Piri Reis’in haritası üzerinde, güvenli bir şekilde yelken açacak. Yolunuz açık olsun.”

9+.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1030 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.