1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Midilli’ye gemi seferi başlıyor
Midilli’ye gemi seferi başlıyor

Midilli’ye gemi seferi başlıyor

Foça-Midilli, Dikili-Midilli ve Foça-Karaburun-Mordoğan gemi seferleri yarın başlıyor. Seferler, Turyol’un Kaptan Enabir Can ve Kaptan Şevket İyidere gemileriyle yapılacak.

A+A-

Foça-Midilli, Dikili-Midilli ve Foça-Karaburun-Mordoğan gemi seferleri yarın başlıyor. Geçen yıllarda yoğun ilgi gören seferler, Turyol’un 700 yolcu kapasiteli Kaptan Enabir Can ve 850 yolcu kapasiteli Kaptan Şevket İyidere gemileriyle yapılacak.

Turyol’un Foça temsilcisi Can Pınar, Foça-Midilli arasında karşılıklı olarak haftada üç, Dikili-Midilli arasında ise iki sefer düzenleneceğini söyledi.

Yunanistan’ın vize uygulaması devam ettiği için Türkiye’den gidişlerde yolcu sayısını istenen düzeye çıkarmakta zorlandıklarını belirten Pınar, “Gerek Midilli’de yaşayan Yunanlar gerek adada tatil yapan turistler bu seferlere yoğun ilgi gösteriyor” dedi.

Foça’dan pazartesi, çarşamba, cuma günleri saat 18.00’de kalkan gemiler 20.30’da Midilli’ye ulaşacak. Midilli’den çarşamba ve perşembe günleri saat 08.30’da, pazar ise 18.00’de Foça’ya dönmek üzere hareket edilecek. Bilet fiyatları bir hafta içinde gidiş-dönüş yapılması halinde yetişkinler için 35 Euro, 4-12 yaş için 20 Euro, bebekler ücretsiz, 12 kişi ve üzeri gruplar için ise 25 Euro olarak belirlendi. Tek yön biletleri yetişkinlere 20, 4-12 yaşa 10 Euro olarak uygulanacak.

Midilli’den Dikili’ye salı ve cumartesi günleri saat 08.30’da kalkacak gemiler aynı günler 18.00’de dönüş yapacak. Foça-Karaburun-Mordoğan-Foça arasında yapılacak ring seferlerinde ücret yetişkinler için gidiş-dönüş 15, öğrenci 8, tek gidişlerde yetişkin 8 ve öğrenci 5 TL olarak belirlendi.

 

 

Bu haber toplam 936 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.