1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Modayıtıkla kış kataloglarını yeniledi
Modayıtıkla kış kataloglarını yeniledi

Modayıtıkla kış kataloglarını yeniledi

Müşterilerine peşin fiyatına taksit, kapıda ödeme, şeffaf kargo gibi hizmetler sunan modayitikla.com kış kataloglarını yeniledi.

A+A-

Erkeklere özel giyim sitesi Modayitikla kış kataloglarını yeniledi. Özellikle dış giyim
ürünlerinde hiçbir yerde bulamayacağınız modelleri sergileyen giyim sitesi fiyatları ile de dikkat
çekmeyi başarmış durumda.


Sokak giyim tarzında ürünler satan ve çok büyük bir takipçiye hitap eden Modayitikla özellikle genç kesim tarafından ilgi duyulan bir firma. Bunun sebebi ise sanırım sattığı giyim ürünleri ile yarattıkları farklılık.


Modayitikla.com'u incelediğimiz zaman firmanın dünya modasını takip eden bir tedarik ekibiyle çalıştığını anlayabiliyoruz. Ürünlerin modelleri, kesimleri Avrupa standartlarında bunu ilk bakışta anlayabiliyor insan. Yeni nesil moda akımlarından esinlenerek dizayn edilmiş
stilleri ile gerek mont, gerek pantolon ve gerek ayakkabıları olsun göz dolduruyor. Ürünleri kadar fiyatlarıyla da dikkat çeken moda firması sattıkları ürünlerin kalitesine oranla çok iyi fiyatlara sahipler. Müşterilerine peşin fiyatına taksit, kapıda ödeme, şeffaf kargo gibi hizmetler de sunmaktalar.

Müşteri yorumları:

"Bir alışveriş deneyimi yaşamak adına www.modayitikla.com 'dan bir kışlık mont siparişi verdim. Ürünü gerçekten de çok beğenmiştim fakat gerçekten güvenilir bir firmamı acaba diye bir deneme alışverişi yaptım. Ödememi kapıda yapacağımı ve ürün görmeden ödeme yapmak istemediğimi belirttim müşteri hizmetlerine. 2 gün sonra kapı zilim çaldı 
ve elinde şeffaf bir kargo poşeti ile kurye karşımdaydı. Tam istediğim gibi şeffaf kargo ile kapıda ödeme ile göndermişlerdi ürünümü. Paketi açmadan içini görebildigim için modelin sipariş verdiğim model oldugunu anladım ve ödememi yapıp paketimi teslim aldım. Hemen heyecanla açıp inceledim. Muhteşem bir mont gerçekten de hala giyiyorum bu arada. Dizaynı, dikişleri, materyali her detayından kalite akıyordu. Sonra tabi giyip denedim tam üstüme göre oldu. Zaten müşteri temsilcisi arkadaşlar boy ve kilomu öğrenerek bana en uygun bedenin bu olacağını belirtmişlerdi, bakın bu da çok önemli ; Modayitikla beden yönlendirmesi de yapmakta.
Modayitikla'dan gerçekleştirdiğim alışverişi muhteşemdi. Herkese bu firmadan alışveriş yapmasını tavsiye ederim."


 

Bu haber toplam 2566 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.