1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. MP3 İndirmekte Zorlanmayın
MP3 İndirmekte Zorlanmayın

MP3 İndirmekte Zorlanmayın

Beğendiğiniz müzikleri ya da videoları istediğiniz zaman, istediğiniz yerde internet olmadan da dinlemek ister misiniz? Cevabınız evetse, bugün sizleri MP3 indirmenin en kolay yöntemlerinden birisiyle tanıştıracağız.

A+A-

İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte tüm dünyanın müzik dinlemek için en çok tercih ettiği platformu YouTube, herkes tarafından bilinir hale geldi. Hatta günümüzün  büyük çoğunluğunu sosyal medya haricinde YouTube’ta geçirir olduk. Fakat bilindiği gibi, YouTube uygulaması yalnızca internet bağlantısı olan cihazlarda kullanılabilmekte, çevrimdışı müzik ya da video izleme imkanı vermemektedir.

Sizler için yaptığımız araştırmanın sonunda YouTube üzerinde dinlediğiniz şarkıları ya da izlediğiniz videoları Mp3, Mp4 formatlarında rahatlıkla indirebileceğiniz ve istediğiniz yerde internete ihtiyaç duymadan da dinleyebileceğiniz bir sistemden bahsedeceğiz. Tubidy olarak yayın yapan site, YouTube videoları ve müziklerini Mp3, Mp4 formatlarında bilgisayarınıza ya da mobil cihazlarınıza kaydedebileceğiniz en başarılı platformlardan birisi. Çalışma mantığını ele aldığımızda aradığınız müzik ya da videoları YouTube üzerinden bularak yalnızca birkaç adımda indirmenize olanak sağlamaktadır.

Youtube Mp3 dönüştürücü olarak da bilinen tubidy, video ya da mp3 indirme işlemlerini en hızlı ve kaliteli şekilde yapan ender platformlardan birisi. Öyle ki müzikleri 320 Kpbs kalitede indirmenin yanı sıra, videoları da Full HD kalitede kaydedebilmenize imkan sağlıyor. Hatta video kaydetme esnasında, videonun izin verdiği ölçüde faklı çözünürlükte mp4 indirme seçenekleri de sunan platformun en beğendiğimiz özelliği tüm bu işlemleri yalnızca saniyeler içerisinde ve reklamlara maruz kalmadan başarabilmeniz. Kolay kullanımıyla yediden yetmiş yediye tüm kullanıcıların zahmetsizce müzik indirmesini sağlayan platformun dikkat çeken bir diğer özelliği de Android kullanıcıları için özel olarak hazırlanmış uygulaması. Şimdilik yalnızca Android kullanıcılarına hizmet veren uygulama ile YouTube Mp3 indirme işlemlerini Android uyumlu mobil cihazlarınız aracılığıyla rahatlıkla yapabilirsiniz.

iOS cihazlarda Mp3 indirme işlemlerine izin  verilmediği için şimdilik yalnızca Android uyumlu şekilde çalışan uygulama oldukça başarılı.

Şimdiye kadar kullandığımız diğer platformlara göre çok daha başarılı sonuç aldığımız tubidy, hızı, basit kullanımı ve en önemlisi reklamsız olmasıyla bizden tam not almayı başardı.

Mp3 ya da Mp4 indirme işlemlerinin nasıl yapıldığına gelince; https://www.tubidycep.com siteye girmenizin ardından indirmek istediğiniz şarkı, video ya da sanatçı adını sayfanın en üstündeki arama bölümüne yazarak listelenenler içerisinden hangisini indirmek istiyorsanız onun üzerine tıklamanız. Açılan sayfada iki farklı seçenek bulunmakta, dilerseniz Mp3 formatında yalnızca şarkı olarak indirebilir, dilerseniz Mp4 formatta video şeklinde indirme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
 

Bu haber toplam 23490 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.