1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. MSC Cruises denizin yıldızlarını ödüllendirdi
MSC Cruises denizin yıldızlarını ödüllendirdi

MSC Cruises denizin yıldızlarını ödüllendirdi

MSC Cruises 2,000’e yakın iş partnerine Batı Akdeniz’de düzenlediği 3 günlük gemi seyahatinde ödül töreni düzenledi ve dünyanın dört bir yanından gelen acente satış temsilcilerine Cruise eğitim semineri gerçekleştirdi.

A+A-

29 ülkeden yaklaşık 200 gemi satış temsilcisinin da katılımı olan ödül töreninde, MSC’nin partneri olan havayolu şirketleri ve diğer turizm partnerleri ile birlikte yaklaşık 2,000’e yakın sektör profesyoneli yer aldı.

Denizin üzerinde ödül töreni

MSC Cruises CEO’su Bay Gianni Onorato, yaptığı açılış konuşmasında "Her yıl olduğu gibi, bizim için son derece önemli iş ortaklarımızı, gemimize getirip misafirlerimizle yapmış oldukları mükemmel çalışmalar için onları denizin üzerinde ödüllendirmekten son derece gururluyuz. All Stars of the Sea, operasyonel personelimiz, ticari-satış ekiplerimiz ve seyahat acentelerimizin birbirleriyle etkileşime girmeleri, karşılıklı olarak iş konularını tartışmalarını ve birbirlerinin hedeflerini daha fazla nasıl destekleyebileceklerini öğrendikleri benzersiz bir platform sunmaktadır. Düzenlediğimiz birçok iletişim panelleri ve heyecan verici etkinlikler sayesinde, mevcut ilişkilerimizi daha da geliştiriyor ve bir yıl daha hep birlikte büyüme çalışmalarımıza, burada bir start vermiş oluyoruz.

msc-cruises-denizin-yildizlarini-odullendirdi-1.jpg

İtalya’nın Cenova limanından MSC Fantasia gemisi ile 13 Kasım’da yola çıkan MSC Cruises yöneticlleri ve partnerleri, Barselona ve Marsilya’yı gezdikten sonra yine 16 Kasım’da Cenova’ya dönerek bu keyifli buluşmanın finalini yaptılar. 15 Kasım Salı günü ise tüm dünyada MSC Cruises’ın başarılı partnerlerine ödülleri takdim edildi. MSC Cruises Türkiye ofisini temsilen Genel Müdür Necla Tuncel ve Satış-Operasyon Müdürü Burak Çalışkan katılarak, Türkiye’den ödül alan değerli acenteci partnerlerine seyahat boyunca eşlik ettiler.

MSC Cruises’ın Türkiye’de yaptıkları başarılı partnerlikten ötürü, ödüllendirdiği acenteler ve ödüllerin dağılımı şu şekilde gerçekleşti:

  • En iyi Münferit satış yapan acente - ETS Tur
  • En çok Grup satışı yapan acente- Arkas Turizm
  • En iyi Acente ağına sahip acente - Setur
  • En çok Online Satış yapan acente - Jolly Tur
  • En iyi çıkış yapan acente - YG Turizm
  • En çok MSC Yacht Club satışı yapan acente - Oyak Tur

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2646 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.