1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. MSC Cruises, Küba vizesi veren, yetkili kurum oldu
MSC Cruises, Küba vizesi veren, yetkili kurum oldu

MSC Cruises, Küba vizesi veren, yetkili kurum oldu

Avrupa, Güney Amerika ve Güney Afrika’nın en büyük cruise firması olan MSC Cruises, yatırımlara devam ediyor. MSC Türkiye'den Küba'ya seyahat edecekler için Küba vizesi veren, yetkili kurum oldu.

A+A-

22 Aralık 2015'te Küba başlangıçlı Karayipler gemi seyahatini ilk defa başlatan MSC Cruises, Küba ve Karayipler için yatırımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde  Karayipler'in  Bahama adalarından birini Cruise limanı yapmak üzere 100 yıllığına kiraladığını açıklayan MSC Cruises, geçtiğimiz aylarda da  Küba ve  Karayipler için ikinci geminin de satışa açıldığını açıklamıştı.

Erken rezervasyon kapsamında; Kasım 2016 aylarında başlayıp, 2017 yıl boyu sürecek, 7 ve 14 günlük Küba-Karayipler gemi seyahatleri için  Türkiye'den seyahat severlerin yoğun talep göstermesi üzerine, MSC Cruises  Türkiye ofisi geçtiğimiz yıla kıyasla, Küba-Karayipler rotasına 5 kat fazla kontenjan planladı.  Karayipler'in en büyük adası olan  Küba'nın yanı sıra  Karayipler ve Bahamalar'ın gözde destinasyonları Cayman Adaları, Jamaica, Belize,  Honduras ve  Meksika'da Cozumel, bu seyahatin diğer popüler kentleri arasında…

Türkiye ofisinden destek

Global anlamda MSC Cruises'ın ciddi yatırımlar yaptığı Küba-Karayipler destinasyonu için MSC Cruises  Türkiye ofisi de önemli bir anlaşmaya imza attı.

Hem gemi seyahati misafirleri için, hem de  Türkiye'den  Küba'ya seyahat edecekler için  Küba vizesi veren, yetkili kurum oldu.

Satış ve Operasyon Müdürü Burak Çalışkan,  Ankara'da  Küba Büyükelçisi Alberto Gonzales Casals ve Turizm Ateşesi Bayan Mayvet Gonzales Fernandez'i ziyaretlerinde vize işbirliği konusunda destekleri için teşekkür etti ve  Küba için gelecekte yapılabilecek planlamalar konusunda da bilgi paylaşımlarında bulundu.

Avrupa,  Güney Amerika ve  Güney Afrika'nın en büyük cruise firması olan MSC Cruises, sektöre kazandırdığı ve kazandıracağı yenilikler, ilgi çekici-farklı destinasyonlarla, dünya cruise turizmine olan katkısını arttırmaya devam ediyor.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3592 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.