1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. MSC Cruises, rotasına Hindistanı da ekledi
MSC Cruises, rotasına Hindistanı da ekledi

MSC Cruises, rotasına Hindistanı da ekledi

MSC Cruises, MSC Lirica gemisi ile Birleşik Arap Emirlikleri rotasında, daha uzun bir programla Hindistan’a da uğrayacak.

A+A-

Avrupa’nın en büyük gemi şirketi olan MSC Cruises,Birleşik Arap Emirlikleri rotasında ikinci gemisinin programını açıkladı . MSC Lirica gemisi ile yapılacak olan 11 ve 14 gecelik programlar 2018 Kasım ayında başlayacak. İki gece Dubai konaklamasının yanı sıra daha uzun bir program eşliğinde Hindistan’a kadar uzanacak. Bu fırsat, seyahat severlerin kış tatilini daha fazla uzatması ve yeni-egzotik destinasyonlar keşfetmesi için fırsat olacak.

MSC Cruises CEO’su Bay Gianni Onorato, yaptığı açıklamada : “Dubai ve Abu Dhabi’yi de içeren yedi senedir yapmakta olduğumuz Birleşik Arap Emirlikleri programı için, kaliteli bir ürün olması nedeniyle daha fazla talep gelmeye başladı.Modern ve sıra dışı gemilerimiz sayesinde yolcularımıza Birleşik Arap Emirlikleri’nin sunduğu zengin ve farklı destinasyonları keşfetmefırsatı sunuyoruz.

Hindistan’ı da içeren 2018-2019 kış programlarımız, global büyüme yatırımlarımız çerçevesinde, yüksek potansiyeli olan bir pazarda global ayak izimizi büyütmemizi ve yerimizi daha fazla belirlemek adına önem taşıyor.” dedi.

Hindistan’ın büyüsünü keşfedin

MSC Lirica’nın yeni programında; Dubai, Abu Dhabi ve Umman’ın Muscat şehirlerinden sonra Hindistan’ın en otantik şehirlerinden biri olan Mumbai ile bu büyüleyici ülkeye adım atılıyor. Ardından, altın plajları ile dünyanın en popüler deniz tatili destinasyonlarından biri olan Goa ziyaret ediliyor. Böylelikle bir Cruise seyahatinde muhteşem plajlarda denize girme ve güneşlenme imkanı da sunuluyor. Ayrıca Hindistan’ın farklı bir yüzü olarak Mangalore kenti de rota güzergahında… MSC Lirica’nın bu yolculuğu, daha önce hiçbir Hindistan programında yaşatılmamış kadar sakin, keyifli ve sıra dışı bir tatil vaat ediyor.

Kış güneşinden daha fazla faydalanılması adına sunulan Dubai-Abu Dhabi’nin 11 gecelik programında ise, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Sir Bani Yas adası, Katar’ın The Pearl adası, Umman’da Khasab ve Bahreyn’in keyifli başkenti Manama da bulunuyor. Üstelik limanda kalış sürelerinin uzatılması adına yapılmış planlama sonucu, MSC Lirica ile Dubai’nin gecesini ve Muscat’ta o muhteşem günbatımını seyretme şansı da programın artıları arasında.

Her limanda zenginleştirilmiş çevre gezileri

MSC Lirica ile gidilen destinasyonların daha iyi özümlenmesi adına, çevre gezilerinin kalitesi arttırılmış ve içeriği son derece zenginleştirilmiş. Seyahatiniz esnasında katılabileceğiniz öne çıkan çevre gezilerini tavsiye etmemiz gerekir ise; Dubai’de dünyanın en yüksek binalarından Burj Khalifa ve yelken otel olarak nam salmış Burj Al Arab’ta öğle yemekli program; Abu Dhabi’de Louvre Müzesi ve Abu Dhabi keşif turu; Bahreyn’de maceraseverler için 4x4 Jeep’ler eşliğinde unutulmaz bir çöl safarisi; Umman’ın Muscat kentinde sıradışı camileri, müzeleri ve halk pazarları ile farklı bir Muscat gezisi; Katar’da çöl safarisi ve plajda güneşlenme-denize girme imkanı veren çevre gezisi; Hindistan’ın Goa kentinde nehirde yapılacak bir tekne turunda timsahlar, yöreye özgü kuşlar eşliğinde bir keyif gezisi;Mumbai’den alınacak üç günlük bir tur ile Hindistan’ın büyüleyici kentleri Agra ve Cochin ziyareti ile Taj Mahal ve Fathpur Sikri’nin keşfi; Managalore kentinde ise tapınaklar ve yeni Mangalore gezisi öne çıkan çevre gezileri arasında.

Vira Haber

Bu haber toplam 4829 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.