1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. MSC Cruises'den 2021 Yaz Programlarına Özel Kampanya: İkinci Kişi Ücretsiz
MSC Cruises'den 2021 Yaz Programlarına Özel Kampanya: İkinci Kişi Ücretsiz

MSC Cruises'den 2021 Yaz Programlarına Özel Kampanya: İkinci Kişi Ücretsiz

MSC Cruises bugün seyahat severlere yepyeni bir teklif hazırladığını duyurdu. Bugün itibari ile 31 Aralık tarihine kadar yapılacak tüm 2021 yaz programları rezervasyonlarında ikinci kişi ücretsiz! Üstelik rezervasyon için iki seçenek sunuluyor.

A+A-

Dilerseniz yalnızca ikinci kişi ücretsiz kampanyasından yararlanabilir veya ikinci kişi ücretsiz kampanyasına kişi başı 90 Euro’ya Dine&Drink İçecek paketi ekleyerek seyahatinizi siz ve sevdikleriniz için daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Unutulmaz bir yaz tatili için bu muhteşem kampanya ile Karayipler'de gün batımından, Kuzey Avrupa'nın görkemli Fiyortlarını, ikonik Baltık ülkelerini, Kuzey Kutbu ve Spitzbergen'i görmeye kadar, Doğu Akdeniz'in güzelliğini izlemekten, Batı Akdeniz'e kadar, tüm yeni güzergahlarımızı keşfedebilirsiniz.

Konukların, mürettebatın ve ziyaret edilen bölgelerdeki toplulukların sağlığını korumak için MSC Cruises kapsamlı bir protokol tasarladı ve bu protokol ilk olarak Ağustos ayında Akdeniz güzergahı ile denizlere dönen dünyanın ilk büyük yolcu gemisi MSC Grandiosa'da uygulandı.

Şirketin amiral gemisinin ilk 7 gecelik yolculuğunu tamamlaması ile protokolün verimliliği olumlu bir şekilde sonuçlandı. Bu protokolde yer alan önlemler arasında, uğranılan her limanda gerçekleştirilen ve “sosyal balon” ismi verilen korumalı kara turları da yer almaktadır.

Misafirlerin ve mürettebatın sağlık ve güvenliğini önceliğinde tutan MSC Cruises'ın geliştirilmiş  protokolü; gemiye binmeden önce herkese yapılacak kapsamlı sağlık taramasını, gemi genelinde yüksek sanitasyon ve temizlik önlemlerini, sosyal mesafe yönetimini, ortak alanlarda yüz maskesi takılmasını, gemide takibini ve izlemesini sağlayacak olan teknolojiyi de içermektedir.

Ayrıca MSC Grandiosa ile denize açılan binlerce misafirin şimdiye kadar yaptıkları geri bildirimlerin son derece olumlu olmasının yanı sıra, birçoğu, bu deneyimlerini mevcut durumdaki en güvenli tatil seçeneği olarak nitelendirdiklerini belirtti.

Vira Haber

Bu haber toplam 12398 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.