1. HABERLER

  2. ÇEVRE

  3. Muhabir Gökhan Karakaş'a çevre ödülü verildi
Muhabir Gökhan Karakaş'a çevre ödülü verildi

Muhabir Gökhan Karakaş'a çevre ödülü verildi

Denizcilik sektörünün yakından tanıdığı ve yaptığı özel haberleri ile ön plana çıkan Milliyet Gazetesi muhabiri Gökhan Karakaş ödüllendirildi.

A+A-

Denizcilik sektörüne yönelik özel haberleri ve İstanbul’un doğal yaşam alanlarının korunması ve gelecek kuşaklara kalması için yayınlarını sürdüren Milliyet gazatesi muhabiri Gökhan Karakaş’a ilk ödül İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde verildi.

Müdürlüğün, öğrencilere yönelik düzenlediği İstanbul Çevre ve Şehircilik Yarışması’nın fotoğraf jürisinde de görev yapan Karakaş’a teşekkür plaketini müdür yardımcısı Ömür Özdil verdi.

4 bin öğrenci oylamaya katıldı

Şişli Belediyesi’nin çocukların çevre bilinci geliştirmek amacıyla uyguladığı ‘En Çok Çocukla Doğa Dostu Ödülleri’ de Cemil Candaş Kültür Merkezi’nde verildi. 59 okuldan 4 bin öğrencinin katıldığı oylama sonucunda Milliyet çevre ve doğal yaşam sorunlarıyla en çok ilgilenen gazete seçilmişti. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün katıldığı törenle muhabir Gökhan Karakaş’a doğa bilincine verdiği katkıdan dolayı ikinci ödülü de verilmiş oldu. 

VİRA HABER MERKEZİ | ViraHaber.com

Bu haber toplam 2387 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.