1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MÜSİAD'dan İÇDAŞ'a çevre ödülü
MÜSİAD'dan İÇDAŞ'a çevre ödülü

MÜSİAD'dan İÇDAŞ'a çevre ödülü

İÇDAŞ, çevre ödülleri ile onurlandırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Enerji Oscar’ını alan İÇDAŞ bu kez de MÜSİAD Fidan Sertifikası” verdi.

A+A-

Çevreye duyarlı sürdürülebilir üretim prensibi ile Çanakkale’nin gurur kaynağı İÇDAŞ, çevre ödülleri ile onurlandırılmaya devam ediyor. MÜSİAD Çanakkale Şubesi düzenlenen törenle İÇDAŞ Genel Müdürü Bülend Engin’e “MÜSİAD Fidan Sertifikası” verdi. Çanakkale’ye ve ülke ekonomisine kattığı büyük değerlerlerden dolayı İÇDAŞ’a teşekkür eden MÜSİAD Çanakkale Şube Başkanı Ali Osman Yıldız “Çevreye, doğaya saygılı üretimleri ile öne çıkan İÇDAŞ’ı kutluyoruz. Çanakkale’ye iş ve aş sağlayan böylesine güzide kuruluşlarımızı öne çıkarmaktan, onların hizmetlerini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. 

MÜSİAD Çanakkale Şubesi’nin düzenlediği “Çanakkale On’larla Büyüyor” başlıklı iş dünyasının liderlerinin misafir edildiği ilk toplantı  yapıldı. MÜSİAD Çanakkale Şubesi Yönetim Kurulu’nun hazır bulunduğu basın toplantısında Başkan Ali Osman Yıldız “Genel merkezimizin Türkiye çapında düzenlediği bu toplantıları Çanakkale’de biz de ilk kez yapıyoruz. Her ilk kendi adını kullanarak iş dünyasının önemli kuruluşlarını misafir ederek halka tanıtıyor ve hizmetlerinin değerlerini anlatıyor. Biz de bu gün Çanakkale’ye büyük faydaları bulunan, hizmetlerini her yerde gördüğümüz İÇDAŞ’ı misafir ediyoruz. Türkiye’nin ekonomisine büyük katkıda bulunan İÇDAŞ, ödül üstünü ödül alıyor. 

Geçtiğimiz haftalarda Enerji Bakanımız’ın elinden Enerji Oscar’ını aldılar. Çanakkaleli olarak bundan gurur duyuyoruz. Çevreye saygılı üretim metodlarını da alkışlıyor ve teşekkür ediyoruz” dedi. Ali Osman Yıldız, İÇDAŞ adına 100 fidanın İstanbul’daki MÜSİAD Ormanı’na dikildiğine dair teşekkür plaketini Bülend Engin’e verdi.  Bülend Engin, İÇDAŞ’ın 16’ıncı çevre ödülünü Değirmencik Termik Santrali ile aldığını hatırlatarak “Bu gurur ve mutluluk Çanakkalemizindir” dedi.

plaket-001.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
virahaber.com
 
 
 
 
Bu haber toplam 939 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.