1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mustafa Koç hayatını kaybetti
Mustafa Koç hayatını kaybetti

Mustafa Koç hayatını kaybetti

Kalp krizi nedeniyle acil olarak hastaneye kaldırılan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç hayatını kaybetti.

A+A-

Sabah saatlerinde kalp krizi geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç hayatını kaybetti.

Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy, Amerikan Hastanesi çıkışında yaptığı açıklamada, kalp krizi geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un hayatını kaybettiğini açıkladı. Ulusoy, "Çok üzgünüz, canımız kadar sevdiğimiz bir insanı kaybettik" dedi.

Amerikan Hastanesi Genel Müdürü Erhan Bulutcu yaptığı açıklamada, "Sayın Mustafa Koç’u hem Beykoz Devlet Hastanesi'nde hem de Amerika Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kaybettik, hepimizin başı sağolsun" dedi.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç (56) spor yaptığı sırada kalp krizi geçirdi. Koç'a ilk müdahaleyi koruması ve spor hocası yaptı. Ünlü iş adamı ilk olarak Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 40 dakika boyunca hayata döndürme müdahalesi yapıldığı ifade edildi.

Amerika'da ameliyat olmuştu

Mustafa Koç, 2002’de ABD'de sağlık kontrolünden geçtiğinde kalbine giden 3 damarının tıkalı olduğu saptanmış ve ameliyat edilmişti. Koç bir süre önce de mide küçültme ameliyatı olmuştu.

1960 doğumlu olan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, İsviçre Lyceum Alpium Zuoz ve ABD'de George Washington Üniversitesini bitirdi. 2003'ten bu yana Koç Holding Yönetim Kurulu başkanlığı görevinde bulunuyor. Golf , binicilik, havacılık ve scuba ile ilgili alanlarda aktif sporcu olan Koç İngilizce ve Almanca biliyordu. Evli ve iki kız çocuk babası olan Mustafa Koç, Fenerbahçe Spor Klübü kongre üyesi.

ViraHaber.com



Bu haber toplam 1838 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.