1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. NBS, Hak Kumanyacılık’ı bünyesine dahil etti
NBS, Hak Kumanyacılık’ı bünyesine dahil etti

NBS, Hak Kumanyacılık’ı bünyesine dahil etti

Sektörde 30 yılı aşkın tecrübesi bulunan saygın gemi kumanyacılık firması Hak Bogazici Kumanyacılık, Ocak 2016 itibarıyla NBS Ship Supply grubuna dahil oldu.

A+A-

Bulgaristan ve Romanya’da gemi ikmal hizmeti veren Navibulgar Services şirketini de bünyesinde bulunduran Karadeniz’in tüm ana limanlarında gemi ikmal hizmeti veren alanında lider denizcilik şirketleri arasında yer alan NBS Şirketler Grubu, 1975 yılından beri tüm Türkiye limanları ve tersanelerinde; gemi kumanyası, teknik malzeme ve ekipmanı, yedek parka ve gemi kimyasalları satış ve teslimatı yapmakta olan IMPA ve ISSA üyesi Hak Bogazici Kumanyacılık'ı bünyesine dahil etti.

NBS Şirketler Grubu’nun kurucusu ve CEO’su Alexander Alexandrov: “Bu satın alma NBS Grubu'nun uzun vadeli büyüme stratejisinin bir parçasıdır. Hak Boğaziçi firmasını uzun yıllardır takip ediyor ve işbirliği yapıyorduk. Türkiye’nin ilk gemi ikmal firmalarından biriyle güçlerimizi birleştirdiğimiz için heyecanlıyız. İnanıyorum ki Hak Boğaziçi’nin uzmanlık ve tecrübesi ile NBS’nin yüksek kalite politikasının birleşimi müşterilerimize sayısız yararlar getirecektir. Türkiye bizim için önemli ve ilgi çekici bir pazar. Eminiz ki, burada sektöre katkılarda bulunacağız. Hedefimiz, tüm Türkiye limanlarında, müşterilerimize en kaliteli ve güvenilir hizmeti sunmak.”

Uzun yıllardır Jifko Lerga yönetimindeki Hak Bogazici Kumanyacılık ekibi satın almanın ardından, NBS Ship Supply firmasının Zeytinburnu, Istanbul’daki binasına taşındı. NBS Ship Supply Türkiye Genel Müdürü Şenol Kabiloğlu: “Bay Jifko Lerga’nın ve Hak Boğaziçi’nin tüm iştiraklerinin NBS Ship Supply bünyesine dahil olmasından dolayı gururluyuz. Müşterilerimizle ilişkilerimizde dürüstlük, güvenilirlik ve müşteri memnuniyetine konsantre yaklaşımıyla, iş disiplininde kendileriyle aynı yaklaşımları benimsiyoruz.”

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3455 defa okunmuştur
Etiketler : , , , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.