1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DENİZ HABER AJANSI - DENİZ HABER - DENİZ HABER TV

  4. Nehirde boğulmak üzere olan çocuğu muhabir kurtardı
Nehirde boğulmak üzere olan çocuğu muhabir kurtardı

Nehirde boğulmak üzere olan çocuğu muhabir kurtardı

Serinlemek için girdiği Çoruh Nehri'nde boğulmak üzere olan çocuğu, İhlas Haber Ajansı muhabiri Beşir Kelleci suya atlayarak kurtardı. 10 yaşındaki Sefa Karadeniz isimli çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

A+A-

Olay bugün saat 14.45 sıralarında Bayburt merkezde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 10 yaşındaki Sefa Karadeniz isimli çocuk serinlemek için Çoruh Nehri'ne girdi. Bir süre sonra akıntıya kapılan çocuk, suda sürüklenmeye başladı. İhlas Haber Ajansı ve Bayburt Sıla Gazetesi muhabiri Beşir Kelleci, Çoruh Nehri kenarındaki yürüyüş yolunda ilerlerken bir anda bir çocuğun boğulma tehlikesi geçirdiğini fark etti.

NEHİRE ATLAYIP ÇOCUĞU KURTARDI

Akıntıya kapılarak bilincini de kaybeden Karadeniz'i gören Kelleci, 5 metre yükseklikten nehre atlayıp yüzerek çocuğa ulaştı. Kelleci, çocuğu nehirden çıkardıktan sonra ilk müdahalede bulunarak olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim etti.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Sefa Karadeniz 112 ekiplerinin müdahalesinin ardından Bayburt Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Karadeniz’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Öte yandan İHA muhabirinin çocuğu kurtarma anları bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

 

Bu haber toplam 2880 defa okunmuştur
Nehirde boğulmak üzere olan çocuğu muhabir kurtardı

Nehirde boğulmak üzere olan çocuğu muhabir kurtardı

Serinlemek için girdiği Çoruh Nehri'nde boğulmak üzere olan çocuğu, İhlas Haber Ajansı muhabiri Beşir Kelleci suya atlayarak kurtardı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.