1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Norwegian Cruise Line, Türkiye'de hizmete başlıyor!
Norwegian Cruise Line, Türkiye'de hizmete başlıyor!

Norwegian Cruise Line, Türkiye'de hizmete başlıyor!

Norwegian Cruise Line, Türkiye’de premium her şey dahil hizmeti başlatıyor...

A+A-

Norwegian Cruise Line, premium global gemi yolculuğu sektörüne her şey dahil tatil trendini getirip denizde yapılan tatillerin çehresini değiştiren en yenilikçi gemi yolculuğu konseptini Türkiye pazarına sunuyor.

Norwegian Cruise Line, premium her şey dahil hizmetini Türkiye’de 3 Nisan 2017 tarihinden itibaren başlatarak konuklarına deniz tatilinde rakip tanımayan bir esneklik sunacak ve modern büyük gemi okyanus yolculuklarına yepyeni bir trend getirecek. Yolculuk ücretlerine daha fazla hizmetin dahil edilmesiyle birlikte konuklar artık Norwegian Cruise Line ile seyahat ederken çok daha avantajlı olabilecekler.

norwegian-cruise-line_1.jpg

Premium her şey dahil hizmeti şunları içeriyor:

  • Gemi yolculuğu boyunca tüm bar ve yemek salonlarında çeşitli premium alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri. Sert içkilerden açık ve şişe/kutu biralara, şarap ve kokteyllere, alkolsüz içeceklerden meşrubatlara kadar zengin bir çeşitlilikte içki seçenekleri
  • Çocuklar ve gençler için sınırsız meşrubat, su ve alkolsüz içecek
  • Yemekler sırasında özel Lavazza kahve seçenekleri
  • Kamaralar için her gün kişi başına bir adet ücretsiz şişe su
  • Hizmet ücretleri ve bahşişler
  • Gemi başına en fazla üç özel yemek salonunda açık büfeden anında pişirilip sunulan yemeklere, güverteye kurulan ızgaralardan ayaküstü atıştırma noktalarına kadar zengin bir çeşitlilikte mükemmel yemek seçenekleri
  • Popüler Broadway şovlarını, konserleri ve komedi gösterilerini içeren ödüllü eğlenceler
  • Her yaşa uygun olağanüstü aktiviteler
  • Süitlerde ve Norwegian® The Haven’de konaklayan konuklar için ek özel avantajlar ve ayrıcalıklar.

norwegian-cruise-line_2.jpg

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Genel Müdürü Christian Boell, premium her şey dahil hizmetinin Türkiye’de başlatılması ile ilgili olarak şunları söyledi: “Norwegian Cruise Line, gemi yolculuklarında her zaman yenilikçi oldu ve premium her şey dahil ile sorunsuz, dinlendirici gemi yolculuğu tarzı yepyeni bir seviyeye taşınıyor. Eskiden ‘ekstra’ kabul edilen birçok hizmet, geniş kaliteli içecek seçeneklerinin yanı sıra hizmet ücretleri ve bahşişleri de içerecek şekilde hizmete dahil edildi. Bu fiyata yeni dahil olan ekstra olanaklar denizde çok heyecan verici bir akşam yemeği ve eğlence dahil, Norwegian Cruise Line ile gemi deneyimini her zaman özel kılmış olan pek çok hizmetin en iyi yanlarını içeriyor. Avrupa’da çeşitli pazarlarda başarıyla hayata geçirmiş olduğumuz premium her şey dahil hizmetimizi Türk konuklarımızın da seveceğinden eminim.”

norwegian-cruise-line_3.jpg

Norwegian Cruise Line’ın Avrupa İş Geliştirme Birimi Kıdemli Müdürü olan Jürgen Stille ise şunları ekledi: “Premium her şey dahil adıyla sunduğumuz ürünümüzün lansmanı büyük gemi ile okyanus yolculuğu pazarında ezberleri bozan bir hizmet niteliğinde ve değerli seyahat ortaklarımız için pek çok fırsat sunuyor. Ortaklarımıza sağladığımız bu güçlü satış aracı sayesinde tatil seçeneği olarak gemi yolculuğuna çıkmayı henüz hiç düşünmemiş müşterileri kazanmalarına ve aynı zamanda bizi bilmeyen yeni müşterileri Norwegian Cruise Line ile tanıştırmalarına yardım ediyoruz. Seyahat ortaklarımıza her şey dahil tatil seçenekleri hakkında yöneltilen sorularda artış olduğunu biliyoruz ve yeni fiyat politikamız sayesinde, Norwegian Cruise Line ile gemi yolculuğu olağanüstü bir tatil seçeneği olmaya devam edecek.”

norwegian-cruise-line_4.jpg

3 - 30 Nisan tarihleri arasında yapılan tüm rezervasyonlar için kamara başına 200 Euro’ya kadar tasarruf sağlanıyor. Stüdyolarda yolculuk eden konuklar 50 Euro, gemi içi ve okyanus manzaralı kamaralarda seyahat eden yolcular 100 Euro, balkon kamaraları, minisüit, süitlerde ve The Haven’da  konaklayan yolcular kamara başına 200 Euro tasarruf edebilir.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 4624 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.