1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Okunabilir Futbol için Futbol Ekstra'yı deneyin
Okunabilir Futbol için Futbol Ekstra'yı deneyin

Okunabilir Futbol için Futbol Ekstra'yı deneyin

Ülkemizde objektif futbol haberciliği anlayışını internet platformuna aktarmayı başarmış olan Futbol Ekstra sayfalarında liglere, takımlara, teknik direktörlere ve oyunculara dair en sıcak ve doğru bilgileri tek bir adresten takip edebilirsiniz.

A+A-

Futbol Ekstra futbola yeni bir soluk katarak futbolseverlerin doğru ve keyifli futbol haberlerini bulabileceği yeni adresi olmayı başardı. “Ekstra futbol için Futbol Ekstra” sloganıyla yayın hayatına başlamış olan futbolekstra.net pek çok önemli futbol haberciliğine de imza attı. Kısa süre içerisinde deneyimli olan editoryal ekibiyle ve muhabir kadrosu ile birlikte hem ülke futbolundan hem de dünya futbolundan pek çok önemli haberi ilk defa Futbolekstra takipçilerine sunmayı başardı. Böylece hızın oldukça önemli olduğu günümüzde internet haberciliğinde futbol haberleri açısından en hızlı haberlerin, yayınların ve bilgilerin bulunabileceği adres olmayı başardılar.

Futbol Ekstra ve Sıra Dışı Habercilik

Rutin ve her yerde karşımıza çıkan futbol haberlerinden bıktıysanız Futbol Ekstra ve sıra dışı habercilik anlayışı sizi tatmin etmeye yetecektir. Futbola dair merak ettiğiniz her şeyi hem doğru ve hızlı hem de keyifli bir şekilde Futbolekstra sayfalarında okuyabileceksiniz. Ülkemizin yıllardır ihtiyaç duyduğu objektif futbol haberciliği anlayışını internet platformuna aktarmayı başarmış olan Futbol Ekstra sayfalarında liglere, takımlara, teknik direktörlere ve oyunculara dair en sıcak ve doğru bilgileri tek bir adresten takip edebileceksiniz. Böylece asparagas ve yalan habercilikle ön plana çıkan futbol haberciliğini hak etmiş olduğu noktaya tırmandıran ve her geçen gün sunmuş olduğu kaliteli uygulamalarla standartlarını kendisi belirleyen Futbol Ekstra futbolseverlerin yeni gözdesi olmayı sürdürüyor.

Futbolekstra Top 10 Listeleri

Sadece futbola dair olan son dakika haberleri ve sıcak bilgilerle yetinmeyen Futbol Ekstra TOP 10 listeleri de hazırlayarak oldukça ilginç çalışmalara imza atıyor. Editoryal ekibin yoğun çalışmaları neticesinde ortaya çıkartılmış olan listeler oldukça ilginç ve futbolseverlerin yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Listeler oluşturulurken sadece Türkiye Süper Lig değil dünyanın önde gelen ligleri ve organizasyonları da taranıyor. Üstelik sadece futbol müsabakalarının 90 dakikası ile sınırlı kalmayan listelerde taraftar grupları, futbol işçileri, yöneticiler, futbol haberciliği gibi oldukça ekstrem ve ilginç konular da top 10 listesine konu olabiliyor. Böylece son derece keyifli listeler size aklınıza dahi gelmeyecek pek çok ilginç bilgiyi sunabiliyor.

Futbol Ekstra Unutulmazlar Köşesi

Spor türleri içerisinde belki de vefanın en çok ön plana çıkartıldığı alan futboldur. Bu sebeple Futbol Ekstra unutulmazlar köşesi özellikle orta yaş ve üzerine hitap eden son derece kaliteli ve nostaljik çalışmaları bünyesinde barındırıyor. Futbolumuzun ve dünya futbolunun unutulmazları arasına girmiş ancak yeni nesil tarafından çok da bilinmeyen önemli şahsiyetler ve futbolcular bu köşede deneme tadındaki yazılarla beraber okuyucuların beğenisine sunuluyor. Futbolcular, teknik direktörler, yöneticiler, futbol tribün liderleri, malzemeciler yani futbola dair olan herkes unutulmazlar köşesinde kendisine yer bulabiliyor. Siyah beyaz fotoğrafların ardında yatan renkli hayatlar bazen keyifli bazen dramatik ve gözyaşı tonunda kaleme alınmış olan yazılarla bir tık uzağınızda Futbol Ekstra sayfalarında yer alıyor.

Futbol Ekstra Unutulmaz Goller Serisi

Futbolun anlamı, özü ve amacı olan gol için de özel bir seri hazırlanıyor. Futbol Ekstra unutulmaz goller serisi ile birlikte milyonların kalbini yerinden oynatan gollerin hikayeleri; harika çizimlerle, görsellerle videolu anlatımlarla destekleniyor. Böylece son dakika golleri, kupa getiren goller, pek çok kişiyi sevinçten yerinden oynatan ve bazılarını da gözyaşlarına boğan önemli goller takımlar, müsabakalar ve oyuncuların anlatımları ile beraber Futbol Ekstra sayfalarında sizlere sunuluyor.

Futbola dair doğru bilgi almak, futbolla ilgili doğru analizleri okumak, keyifli dakikalar geçirirken unutulmazlar, gölgede ve güneşte serileriyle benzersiz deneyimler yaşamak için https://www.futbolekstra.net/ sizleri bekliyor.

Bu haber toplam 2409 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.