1. HABERLER

  2. ÇEVRE

  3. Olmaz denilen oldu! Gökten ahtapot yağdı
Olmaz denilen oldu! Gökten ahtapot yağdı

Olmaz denilen oldu! Gökten ahtapot yağdı

Çin’in Qingdao kentinde çıkan şiddetli fırtına bölge halkına zor günler yaşatırken, kıyı kentinde fırtınayla birlikte gökten ahtapot, karides ve denizyıldızı yağması herkesi şaşkına çevirdi.

A+A-

Çin'in Shandong eyaletindeki Qingdao şehrinde meydana gelen fırtına, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Şiddetli fırtına 'olmaz' denilecek görüntülere sahne oldu. Kuvvetli fırtına gökten ahtapot, denizyıldızı ve çeşitli kabuklu deniz canlılarının yağmasına sebep oldu. Havada uçuşan deniz canlıları çevredeki insanların üstüne düştü, bu görüntüler vatandaşları hayrete düşürdü

Çin'in Shandong eyaletindeki Qingdao şehrinde meydana gelen fırtına, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Şiddetli fırtına 'olmaz' denilecek görüntülere sahne oldu.

İngiliz gazete Daily Mail'de yer alan habere göre; Kuvvetli fırtına gökten ahtapot, denizyıldızı ve çeşitli kabuklu deniz canlılarının yağmasına sebep oldu. Havada uçuşan deniz canlıları çevredeki insanların üstüne düştü, bu görüntüler vatandaşları hayrete düşürdü.

Qingdao Meteoroloji İdaresi, deniz canlılarının fotoğraflarını yayınladı. Görüntülerde bir ahtapot, yumuşakçalar, kabuklu deniz canlıları ve diğer deniz canlıları dikkat çekti. Bu ilginç görüntüler sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Vira Haber

Bu haber toplam 7020 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.