1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ölü yunus kıyıya vurdu
Ölü yunus kıyıya vurdu

Ölü yunus kıyıya vurdu

Bodrum Kumbahçe Sahili'nde, yaklaşık 2 metre boyunda yüzgeci parçalanmış, üzerinde çok sayıda kesik izleri bulunan bir ölü yunus sahile vurdu.

A+A-

Bodrum'da  yüzgeci parçalanmış ve üzerinde çok sayıda kesici alet yarası bulunan sahile vurmuş, ölü yunus bulundu. Uzun süre suda kaldığı sanılan ölü yunus, Bodrum İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkililerinin incelemesinin ardından, belediye çöplüğüne götürülüp, gömüldü.

Kumbahçe Sahili’nde, dün akşam saatlerinde yaklaşık 2 metre boyunda ölü bir yunus görenler, durumu Bodrum İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne ve belediyeye bildirdi. Buradan gelen yetkililer, vücudunda kesik izleri bulunan. Yüzgeci parçalanmış yunusun üzerinde önce çip olup, olmadığını inceledi. Üzerinde çipe rastlanmayan ve vücudundaki kesiklerin, takıldığı ağlardan balıkçılar tarafından kurtarılmak istenirken oluştuğu sanılan yunus bir zabıta ekipleri tarafından kamyonetle belediye çöplüğüne götürüp, gömüldü.

Bodrum’da kafeterya işleten Mustafa Erim Çıtırıkkaya "Yunus, sahile vuran dalgalar arasında yuvarlanıyordu. Kontrol ettiğimizde ölü olduğunu anladık. İlgililere haber verdik. Açık denizden gelip sahile vurduğunu düşünüyoruz. Çünkü rüzgar 24 saat öncesinden başlayarak denizden kıyıya doğru esmeye başladı. Yüzgeci parçalanmış ve vücudu yara içerisindeydi. Büyük ihtimalle ağlara dolanıp, yaralandıktan sonra denize atıldığını düşünüyoruz. Yazık,sevimli memeli bir hayvan öldü. Üzüldük" dedi.

cats-001.jpg

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1253 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.